Survivor: Μητέρα Ηλία Μπόγδανου – «Ένα “τσικ” στεναχώριας το έχω που δεν κέρδισε ο γιος μου»

Φινάλε είχαμε για το φετινό Survivor που έριξε αυλαία στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, το βράδυ της Δευτέρας 5/7. Μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έφτασε στην πρωτιά, μετά από μια ψηφοφορία – θρίλερ με τον Ηλία Μπόγδανο.

Αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού τα φώτα στράφηκαν στους δύο πρωταγωνιστές της βραδιάς. Πάντα δίπλα τους και οι δικοί τους άνθρωποι. Η κυρία Βάσια, η μητέρα του Ηλία Μπόγδανου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την πορεία του γιου της μέχρι τον τελικό και δεν έκρυψε την πικρία της που ο νεαρός τραγουδιστής έφτασε στην πηγή χωρίς να μπορέσει να πιει νερό.

Διαβάστε ακόμα: Ηλίας Μπόγδανος: Το βίντεο και το φιλί στη σύντροφό του – Η νέα καθημερινότητα μετά το Survivor

“Τον χαρήκαμε και τον γιο, χαρήκαμε και τον Σάκη Κατσούλη, όπως χαρήκαμε για όλα τα παιδιά, γιατί όλοι το αξίζουν. Ήταν πάρα πολύ κοντά ο Σάκης και η Ηλίας. Άξιζε στον Σάκη γιατί ο Σάκης ήταν πολύ καλός παίκτης στο αθλητικό κομμάτι”, είπε αρχικά η μητέρα του Ηλία.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Ο Ηλίας τον τελευταίο καιρό είχε λίγο πέσει, δεν είμαι αυστηρή, είμαι ρεαλίστρια. Λέω απλά την αλήθεια. Κοιτάξτε, ένα μικρό “τσικ” στεναχώριας το έχω που δεν βγήκε ο γιος μου,  θα ήθελα να το πάρει και ο γιος μου”.

Read More

And More