Survivor: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, η αναφορά στον Πηλαδάκη και την πρώην του Ειρήνη Παπαδοπούλου και η αντίδραση της Ναυσικάς

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor στο αποψινό επεισόδιο, όταν ο Acun Ilicali, ανακοίνωσε στους παίκτες πως απόψε θα υπάρχει ένα διαφορετικό έπαθλο αρκετά πιο μεγάλο από όσα έχουν κερδίσει.

Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες του Survivor ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πανηγύρισαν, με τον Τούρκο παραγωγό να υπόσχεται ακόμα καλύτερα για τη συνέχεια.

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι μετά την ανακοίνωση του, μίλησε στους παίκτες ατομικά, ρωτώντας για την εμπειρία τους μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Ο παρουσιαστής μάλιστα, θέλησε να κάνει ένα αστείο στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λέγοντας πως ευχαριστεί τον Κώστα Πηλαδάκη, γιατί στέλνει τις συντρόφους του στο Survivor.

O Ατζούν Ιλιτζάλι, αναφερόταν στην πρώην σχέση του Κώστα Πηλαδάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε λάβει μέρος στο πρώτο Survivor, παρόλα αυτά είχε επιλέξει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποια κοπέλα του στο παιχνίδι. Κώστα σε παρακαλώ ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά που στέλνεις κάποιο κορίτσι. Μείνε μαζί της, είναι πολύ αισιόδοξο κορίτσι και εύχομαι ότι δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στο Survivor», είπε ο Ατζούν Ιλιτζάλι, με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να γελά αμήχανα.

Read More

And More