Survivor: Ο Κατσαούνης «σφάζει» την Μυριέλλα – «Είναι σιχαμάρα, γι’ αυτό είπα στοπ και γιοκ»

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη συνεχίζονται.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Κατσαούνης «καρφώνει» ξανά την Μυριέλλα Κουρεντή, μετά τα όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, ενώ εκείνη δείχνει προβληματισμένη με τα όσα συμβαίνουν.

«Ο Κατσαούνης έχει ξεκάθαρα πρόβλημα μαζί μου. Δεν μπορεί να δεχθεί ότι προτίμησα να βγω και να υποστηρίξω την αλήθεια τότε στο συμβούλιο και ξενέρωσα που από μόνος του ξεμπροστιάστηκε γιατί δεν ήθελε να παραδεχθεί τα λάθη του και τα ατοπήματα του»

«Αυτό που γύρισε και είπε, πως του είπα ότι πουλάει το μεταξύ μας, είναι ένα τεράστιο ψέμα! Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει με τον Κατσαούνη είναι ότι όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μάλλον μέχρι να αποχωρήσει ή να αποχωρήσω από το Survivor, θα κάθεται και θα προσπαθεί να με βγάζει φάουλ, να με βγάζει διπρόσωπη, να πείσει όλη την ομάδα και την κολλητή του, Ασημίνα».

Ο Γιώργος Κατσαούνης από τη δική του πλευρά, υποστήριξε: «Χθες πέταξα μία βόμβα. Ήρθε στο Survivor να πάρει Όσκαρ, αλλά τη βλέπω να φεύγει με κανά καλάθι με χρυσά βατόμουρα.  Υποστήριξα τον Άρη που την είπε διπρόσωπη και η Μυριέλλα δεν το παραδεχόταν και αυτό ήταν πολύ κακό. Φαίνεται ότι το κορίτσι είναι ηθοποιός. Δεν αντιλέγω ότι δεν με γούσταρε, αλλά εγώ δεν ήρθα εδώ πέρα για να πουληθώ οπότε είναι σιχαμάρα αυτό για εμένα. Το θεωρώ ανόητο, μόνο ένας ανόητος μπορεί να πουλήσει τα συναισθήματά του, γι’ αυτό είπα στοπ και γιοκ.

Read More

And More