Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος επέστρεψε στην Ελλάδα και «χάθηκε» στην αγκαλιά του γιου του – Φωτογραφίες

Ο Θανάσης Μπέλλος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, καθώς όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, δεν μπορούσε να συνεχίζει να παίζει στους στίβους μάχης ύστερα από τον τραυματισμό του.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο πρώην Μαχητής επέστρεψε στην Ελλάδα και στα αγαπημένα του πρόσωπα, με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Εκεί τον περίμενε με ανυπομονησία ο μεγάλος γιος του, ο οποίος δεν θα μπορούσε να νιώθει παρά μόνο περηφάνεια για τον πατέρα του που κατάφερε να μπει στο Survivor έστω και για λίγο. Ο Θανάσης Μπέλλος με το που είδε το παιδί του, έτρεξε στην αγκαλιά του και «χάθηκε» μέσα σε αυτήν.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Θανάσης Μπέλλος είχε αναφέρει στον Γιώργο Λιανό, πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor: «Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου πολύ καταβεβλημένο και τα δάκρυα ήταν για το γεγονός πως δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Έφτασα μέχρι το σημείο που δεν μπορούσα να παίξω, μόλις κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μου.

Εδώ και δυο μέρες το έχω καταλάβει. Νιώθω πολύ πεσμένος και επειδή όταν νιώθεις πεσμένος, είσαι πράγματι μαχητής και δεν μπορείς να δώσεις αυτό που θέλεις, νιώθεις ένας αδύναμος κρίκος. Σκίζονται τα πάντα μέσα μου. Νομίζω ότι από δω και πέρα θα είμαι σε φθίνουσα πορεία».

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More