Survivor: Οι φορές που οι παίκτες «έσπασαν» τους κανόνες

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο συμβούλιο νησιού του Survivor, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε την παρανομία που έκαναν δυο από τους παίκτες της μπλε ομάδας και πιο συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεφ. 

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός, οι δύο αυτοί παίκτες συνάντησαν κάποιον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο και με απροσδιόριστο τρόπο κατάφεραν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους δικούς τους ανθρώπους. Η πράξη τους αυτή, είχε ως αποτέλεσμα, πέρα από τις αντιδράσεις των υπολοίπων και την ποινή της παραγωγής αφού, όπως τους ανακοινώθηκε, στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο παίκτες δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παίκτης του Survivor “σπάει” τους κανόνες που τους έχουν επιβληθεί. Νωρίτερα στον φετινό κύκλο, είχαμε δει τον Γιάννη Τσολάκη να δέχεται μια παρόμοια ποινή καθώς μπροστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, πήρε ένα ποτήρι καφέ και το ήπιε παρά τις συστάσεις τους να το αφήσει κάτω.

Παρόμοιες πράξεις έχουμε δει όμως και σε παλαιότερους κύκλους του Survivor.

Xαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο που στον περσινό κύκλο βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας της για λίγο ρύζι. Όπως μάλιστα παραδέχτηκε και η ίδια μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, είχε βρει ένα μικρό σακουλάκι ρύζι στα σκουπίδια το οποίο απέκρυψε από την υπόλοιπη ομάδα της. 

Στον ίδιο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, λίγο καιρό μετά είδαμε να δημιουργείται ιδιαίτερη αναστάτωση όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης απομακρύνθηκαν αρκετά χιλιόμετρα από την παραλία της και βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο όπου δείπνησαν κανονικά.

Σε μια παρόμοια κίνηση φαίνεται να είχε προχωρήσει όμως και ο Περικλής Κονδυλάτος γεγονός που αποκάλυψε ο ίδιος μήνες μετά την έξοδό του από το Survivor. Συγκεκριμένα, o Περικλής Κονδυλάτος, είπε πως ξέφυγε από την παραγωγή (η οποία κάνει άψογα την δουλειά της όπως τόνισε), άνοιξε ένα αυτοκίνητο και έκλεψε μια λουκανικόπιτα. Μάλιστα ανέφερε πως την μοιράστηκε με κάποιον, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα του.

Παρόμοια περιστατικά όμως, είχαν συμβεί και στο πρώτο Survivor. Σε ένα από αυτά, πρωταγωνίστρια ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 «Είχα μεταφέρει φαγητό μέσα στο παπούτσι, τα κράταγα στο χέρι τα παπούτσια. Φάγαμε εγώ και ο Κωνσταντίνος. Κάτι κεφτεδάκια που είχαμε κερδίσει, κάτι κρέατα που τα είχα βάλει μέσα στο παπούτσι. Τα είχα βγάλει και τα κράταγα στο χέρι τα παπούτσια και τα είχα βάλει μπροστά στη μύτη και κάλτσες από πάνω για να μην φαίνονται. Είχα κάνει και κάτι άλλο. Είχα σκίσει λίγο την τσάντα από πίσω στην πλάτη και είχα βάλει κάτι, αλλά μου το βρήκαν και τον πήρα. Κάτι φακελάκια ζάχαρη από ένα έπαθλο. Με έλεγξαν» είχε παραδεχτεί η ίδια αρκετό καιρό αργότερα σε συνέντευξή της.

Και μπορεί αυτό να ήταν κάτι που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχτηκε μόνη της χωρίς να έχει ακουστεί τίποτα όσο καιρό βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, τότε πολλά είχαν ακουστεί για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο “Ντάνος” είχε τότε κατηγορηθεί από συμπαίκτες του, ότι μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη έδωσαν κάποια από τα εργαλεία της ομάδας με αντάλλαγμα λίγο φαγητό.

 

Read More

And More