Survivor: Οργισμένοι οι παίκτες με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – «Κάνει μπούλινγκ στην κόρη του Τάκη»

Έξαλλοι είναι οι παίκτες της Μπλε ομάδας στο Survivor εδώ και λίγες ημέρες, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και εντάσεις.

Η συμβίωση μαζί του μοιάζει ανυπόφορη, για αυτό και οι συμπαίκτες τον ψήφισαν για μία ακόμη εβδομάδα. Ωστόσο, προβληματισμένοι φαίνονται και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανούηλ για τον Τάκη Καραγκούνια, όπου τον χαρακτήρισε ανήθικο αλλά και κακό πρότυπο πατέρα.

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, λίγο πριν τον αγώνα, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο γεγονός, με τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος είναι επίσης πατέρας, να κατηγορεί τον Κωνσταντίνο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

«Μας έπιασε το κεφάλι μας εχθές στο συμβούλιο. Αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος στον Τάκη, ότι δεν είναι υπόδειγμα πατέρα, αν μου το είχε πει θα είχα γίνει έξαλλος και θα του το πω κάποια στιγμή. Δεν μπορείς να ξέρεις το πως ένας πατέρας μεγαλώνει το παιδί του, με τι στερήσεις, με πόση δυσκολία το έπιασε με τη γυναίκα του. Κάποιοι υποφέρουν για τα παιδιά τους.

Ο Τάκης ξενιτεύεται και πηγαίνει στη Σομαλία και καράβια για να ζήσει το παιδί του, ήρθε στο ριάλιτι για να πάρει το έπαθλο και να σπουδάσει το παιδί του και δεν του πέφτει λόγος του Εμμανούηλ να κρίνει τον Τάκη αν είναι σωστός πατέρας. Η οικογένεια είναι άβατο. Δεν αγγίζεις την οικογένεια. Μιλάει για bullying και εκείνη την στιγμή έκανε μπούλινγκ στην κόρη του Τάκη επιτόπου», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Read More

And More