Survivor: Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη “έσταξαν φαρμάκι” για την Ελένη Χαμπέρη

Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται να έχουν αλλάξει για ακόμη μια φορά. (δες εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη του Τριαντάφυλλου στο αεροδρόμιο)

Στο νησί πλέον υπάρχουν δυο στρατόπεδα αυτό του Ηλία με τον Κόρο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, και την Καρολίνα ενώ από την άλλη βρίσκεται ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όσο για την Ελένη Χαμπέρη που μέχρι πρότινες έδειχνε να είναι πολύ κοντά με τα δυο παιδιά πλέον έχει στραφεί προς την πρώτη ομάδα.

Η συμπεριφορά της, φαίνεται να έχει ενοχλήσει ιδιαιτέρως τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που στην έναρξη του σημερινό επεισοδίου δεν έχασαν την ευκαιρία και έσταξαν το φαρμάκι τους για την συμπαίκτριά τους.

“Κάθε φορά η Ελένη, δε ξέρω πως τα καταφέρνει, φαίνεται ότι είναι η θιγμένη της υπόθεσης ενώ εκείνη το φτιάχνει όλο αυτό το σκηνικό” ακούγεται να λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

“Μα και την τελευταία φορά που έγινε όλο αυτό και τις φώναξα και τις δυο. Της είπα Ελένη μου έλα εδώ, είπε αυτό και αυτό: Όχι μου είπε και έβαλε τα κλάματα. Της λέω τι βάζεις τα κλάματα; Δε μπορείς να μου πεις αν το είπες ή όχι;… Τελικά πάλι δε βγάλαμε άκρη αφήσαμε της κουβέντα στη μέση” είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης που σε άλλο σημείο ακούγεται να λέει: “Ρε τι μας έχει κάνει η Ελενίτσα, μας έχει βγάλει εκτός εαυτού”.

Read More

And More