Survivor: Σπύρος Μαρτίκας κατά Στάθη Σχίζα – «Θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας»

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Κυριακή 13/3 οι Μαχητές σημείωσαν άλλη μια ήττα στον στίβο μάχης, περνώντας από τη διαδικασία ψηφοφορίας του Survivor για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου παίκτη προς αποχώρηση.

Για μία ακόμη φορά λοιπόν, ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ψηφίστηκε από τους περισσότερους παίκτες της ομάδας του.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα κατά του Στάθη Σχίζα, ο οποίος στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού δήλωσε πως αυτά που κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας δεν είναι αντρίκια και δεν σέβεται τα παντελόνια του.

«Πίστεψέ με, θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας για να μάθεις πραγματικά την έννοια του άνδρα. Η ασέβειά σου, το θράσος σου και η προκλητική συμπεριφορά σου, ενώ είσαι μόνο μία εβδομάδα στο παιχνίδι, πραγματικά δείχνουν την απίστευτη ανανδρία σου. Από εμένα θα ακούτε μόνο αλήθειες, γυμνές, ατόφιες αλήθειας για να στέκεστε αντιμέτωποι με τους εαυτού σας, με τα λεγόμενά σας, τη στάση ζωή σας, τις πράξεις σας μέσα σε ένα παιχνίδι που υποφέρουμε όλοι. Ηρεμήστε διάσημοι» δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Read More

And More