Survivor – Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θέλω σαν τρελός να την δω»

Βιντεοκλήση με τους φίλους και συντρόφους είναι το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας για το οποίο μάχονται οι παίκτες του Survivor.

Η ανακοίνωση αυτού του επάθλου προκάλεσε τη συγκίνηση όλων των παικτών με τον Στάθη Σχίζα να αναφέρει αρχικά:

 «Νόμιζα ότι θα μιλήσω με την οικογένεια, αλλά δεν πειράζει. Εννοείται πως με όποιον και να μιλήσεις είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για μένα. Περιμένω πως και πως, σαν τρελός, να μιλήσω είτε με το κορίτσι μου είτε με τους φίλους μου. Ευλογημένο έπαθλο σήμερα η βιντεοκλήση».

«Στάθη, πολύς ο καιρός! Η Αλεξάνδρα είναι στην πλευρά της συντρόφου. Οι φίλοι είναι σε άλλη πλευρά. Η Αλεξάνδρα είπε ότι θέλει να παραμείνετε σύντροφοι! Πάγωσε ο Στάθης! Θα περιμένει, λοιπόν, στο τηλέφωνο και αυτή για να επικοινωνήσετε μέσω βιντεοκλήσης. Μεγάλη στιγμή για τον Στάθη Σχίζα μετά από τόσο καιρό» σχολίασε ο Γιώργος Λιανός με τον Στάθη Σχίζα να του απαντά επιβεβαιώνοντας και εκείνος τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 «Μεγάλη στιγμή πραγματικά! Μου έχει λείψει πάρα πολύ! Δεν διανοείσαι πόσο πολύ! Πραγματικά θέλω να την δω σαν τρελός. Να μου δώσει δύναμη για να συνεχίσω» ήταν τα λόγια του Στάθη Σχίζα.

Read More

And More