Survivor – Στάθης Σχίζας: Το δημόσιο μήνυμα της μητέρας της κόρης του, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι κάτι που επιβεβαίωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ήταν επόμενο η είδηση γράφτηκε παντού και τα Instagram Stories του μοντέλου… άναψαν φωτιές! Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση ότι ο Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η μητέρα της κόρης του, η Άννα Μαρία Κατσαρού, αντέδρασε με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο» έγραψε η πρώην σύντροφος του παίκτη του Survivor.

Read More

And More