Survivor: Το τρυφερό μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που κέρδισε το αποψινό έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και έτσι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ηχογραφημένα μηνύματα από τις οικογένειες και τους συντρόφους τους.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δέχτηκε – όπως ήταν αναμενόμενο – ένα ηχογραφημένο μήνυμα από τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη και η φωνή του και μόνο στάθηκε ικανή για να την κάνει να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Άλλο ένα Πάσχα που θα είμαστε πραγματικά μακριά ο ένας από τον άλλο. Οπότε, θα προσποιηθώ ότι θα έρθεις τη Δευτέρα του Πάσχα όπως και τις άλλες φορές, γιατί ξέρω ότι δε θες να βρίσκεσαι μακριά από τους γονείς και τη γιαγιά σου και το Ζοριάν που αγαπάς πάρα πολύ.

Θα προσποιηθώ λοιπόν ότι θα έρθεις την επόμενη μέρα και θα ψήσουμε. Θα ψήσεις δηλαδή, γιατί εγώ σαν ψήστης δεν κάνω. Εσύ είσαι ο ψήστης. Είσαι και σε αυτό καλή. Εύχομαι να αναρρώσεις πάρα πολύ γρήγορα, με το πόδι σου. Να επιστρέψεις στους στίβους και στις μάχες σου και “Καλό Πάσχα”. Καλό Πάσχα “βουνό μου”» ήταν τα λόγια του Χρήστου Δάντη που έκαναν την Ασημίνα Χατζηανδρέου να δακρύσει.

Read More

And More