Survivor: Το twitter κουράστηκε με το ζεύγος Σάκης – Μαριαλένα – Επικό τρολάρισμα

Τι κι αν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά ότι είναι μόνο φίλοι, οι πράξεις τους άλλα δείχνουν. Οι δύο παίκτες του Survivor φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά, μετά την είσοδο εκείνου στο παιχνίδι και παρά τον άσχημο χωρισμό τους, άφησαν τις διαφορές τους στην άκρη και θυμήθηκαν τα παλιά.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που κέρδισε το έπαθλο και έτσι ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος, η Ελένη και ο Κόρο ταξίδεψαν στο Μαϊάμι.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Ατζούν Ιλίτζαλι ζήτησε από τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να τοποθετηθούν και έτσι εκείνη μίλησε γι’ ακόμα μια φορά με τα πιο θερμά λόγια για τον πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, δε δίστασε να του δώσει και ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, αναφέροντας πως με τόσες νίκες θα τον ερωτευτεί ξανά.

Το twitter, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, ήταν πιστό στο ραντεβού του με το Survivor και έτσι δεν γινόταν να μην σχολιάσει το ζεύγος της κόκκινης ομάδας. Φαίνεται πως οι χρήστες του twitter έχει κουραστεί με τη σχέση του και έτσι το τρόλαρε μέχρι τελικής πτώσεως.

Δες τα tweets:

 

Read More

And More