Survivor – Τριαντάφυλλος: “Λιώνει” από ευτυχία αγκαλιάζοντας τον γιο του – Η τρυφερή φωτογραφία

Ο Τριαντάφυλλος εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα βρίσκεται στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά από περίπου έξι μήνες που έμεινε στο Survivor, αγκάλιασε ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως τον γιο του, Νικόλα, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

Ο Τριαντάφυλλος καθ’ όλη τη διάρκεια που ήταν στον Άγιο Δομίνικο, είχε μοιραστεί πολλές φορές με τον κόσμο το πόσο του λείπει ο γιος του και κάθε φορά που η ομάδα του δεν κέρδιζε το έπαθλο επικοινωνίας, ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη του. Πλέον, μπαμπά και γιος είναι πάλι μαζί και ενωμένοι.

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί ακόμα να μην έχει μιλήσει live σε κάποια εκπομπή για την εμπειρία του στο Survivor, όμως επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram. Πριν από λίγη ώρα, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον γιο του και “λιώνει” από ευτυχία.

“Κάθε μέρα, κάθε νύχτα έλεγα Θεέ μου, αξίωσε με να δω το παιδί μου να τον πάρω αγκαλιά και έφτασε αυτή η στιγμή!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More