Survivor – Τριαντάφυλλος: Οι φίλοι του αποκαλύπτουν για τον χαρακτήρα του – “Αντιδρά σαν παιδί, του αρέσει η ίντριγκα”

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor που έχουν καταφέρει να στρέψουν πάνω τους τα βλέμματα και α απασχολήσουν αρκετά το τηλεοπτικό κοινό κυρίως λόγω του χαρακτήρα τους. Οι δυο κολλητοί του τραγουδιστή μίλησαν στην κάμερα του Love it και μίλησαν για την συμπεριφορά του αλλά και για την αγάπη που έχει για τα σπορ.

“Μου αρέσει αυτή η τρέλα που έχει, αυτό που βλέπουμε είναι. Δεν έχει διπλωματία μέσα του. Από τότε που τον θυμάμαι ήταν πάντα έτσι εκρηκτικός, αληθινός. Αθλητικό δε μπορείς να μην τον πεις γιατί έπαιζε ποδόσφαιρο, του άρεσαν οι αθλητικές δραστηριότητες. Γενικά οι Ροδίτες έχουν μια κόντρα μεταξύ τους ο ένας με τον άλλο αλλά πιστεύω ότι επειδή ο Τριαντάφυλλος λέει τη γνώμη του αυτό φέρνει συγκρούσεις. Του αρέσει και λίγο η ίντριγκα, να τα μπερδεύει λίγο. Αντιδρά σαν παιδί” ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μάνης ενώ ο Γιάννης Φατούρος δήλωσε, 

“Είναι ένας άνθρωπος που γενικότερα είναι ήπιων τόνων, είναι νορμάλ. Έχει έντονη προσωπικότητα είναι η αλήθεια αλλά δε θα σε πειράξει αν δεν τον πειράξεις. Κάνει πολλά χρόνια τέννις. Τα πόδια του είναι πολύ δυνατά και τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το γυμναστήριο οπότε έχει ένα θέμα με την άθληση. Αν κάτι τον ενοχλήσει πρέπει να το πει δε μπορεί να κρυφτεί. Πρώτα απ’ όλα του λείπει ο Νικόλας ο γιος του και μετά η γυναίκα του”.

Read More

And More