Tάμτα: Με chic casual look χαμογελά στον φακό του TLIFE! Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στα Mad Awards (φωτογραφίες)

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα “Mad Video Music Awards 2020” επιστρέφουν για 17η χρονιά, όμως αυτή τη φορά κρατώντας τις αποστάσεις! 

Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κατευθείαν τα VMA στην τηλεόραση, καθώς τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show µε τη βράβευση των μεγαλύτερων ονομάτων της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας με εντυπωσιακά acts, συγκινητικές στιγμές και δυνατές εκπλήξεις on stage.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα των “Mad Video Music Awards 2020”  και απαθανάτισε ένα από τα πρόσωπα που έχουμε ταυτίσει με τα συγκεκριμένα βραβεία και δεν είναι άλλο από την Τάμτα η οποία αιφνιδιάστηκε από την παρουσία των φωτογράφων ωστόσο δε δίστασε να τους χαρίσει το πιο λαμπερό και γλυκό της χαμόγελο. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν φοράει πράσινες φόρμες, αθλητικά παπούτσια διαφορετικού χρώματος και έχει επιλέξει να πιάσει τα μαλλιά της σε δυο κοτσίδε.

Η Τάμτα στα φετινά Mad Video Music Awards κατάφερε να κερδίσει το βραβείο για το καλύτερο Music Video της χρονιάς μαζί με τον Snik για το τραγούδι Seniorita.

Ωστόσο η εντυπωσιακή και πάντα stylish καλλιτέχνιδα χάρισε και μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς αφού ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε live (ήταν η μοναδική που δεν τραγούδησε playback) το “Love is a Compass” της χριστουγεννιάτικης διαφήμισης της Disney η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Read More

And More