Tέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Ο έρωτας με την πρώτη ματιά, η παραδοσιακή πρόταση γάμου και η κρίση

Ο γάμος της Τέτας Καμπουρέλη και του Βασίλη Γκουρούση μετρά 32 ολόκληρα χρόνια.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών και εκείνος 17. Οι δυο τους έμεναν στην ίδια περιοχή και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, ωστόσο αφορμή για να ξεκινήσει η σχέση τους στάθηκε ένα χαμένο πορτοφόλι με περιεχόμενο 110.000 δραχμών και ένα γραμμάτιο που ανήκε στον σύντροφο μιας από τις μεγαλύτερες αδελφές της Τέτας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Teta kampoureli Official (@teta_kampoureli)

Όταν ο Βασίλης επισκέφθηκε το πατρικό της για να το παραδώσει, την είδε καστανή και σγουρομάλλα να ξεπροβάλλει στο μπαλκόνι. “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά” θα παραδεχθεί η ίδια σε δηλώσεις της. Η πρόταση γάμου έγινε παραδοσιακά με τον Βασίλη να επισκέπτεται το πατρικό της ζητώντας το χέρι της από τους γονείς της. (διάβασε εδώ όσα πρέπει να ξέρεις για τον σύζυγο της Τέτας Καμπουρέλη)

Ο αστικός μύθος λέει πως τα πρώτα χρόνια έγγαμου και επαγγελματικού βίου η Τέτα τα πέρασε δουλεύοντας νυχθημερόν στην πατρογονική οικία της με την φήμη της να εξαπλώνεται πολύ γρήγορα. Από την άλλη, ο Βασίλης Γκουρούσης ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις ανοίγοντας το δικό τους καφέ, έναν παιδότοπο, μια σχολή χορού αλλά και αναλαμβάνοντας τα τελευταία χρόνια χρέη θεατρικού παραγωγού

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Teta kampoureli Official (@teta_kampoureli)

Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τρεις γιους τον Παναγιώτη, τον Χρήστο και τον Αλέξη, οι οποίοι σήμερα είναι 25, 29 και 30 χρόνων – “κάθε φορά που καβγαδίζαμε μου αμολούσε κι από ένα παιδί”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

 

Όταν το 2014 συμμετείχε στο τηλεοπτικό show “Just the 2 of Us”, η Τέτα Καμπουρέλη είχε εξομολογηθεί και την κρίση που πέρασε ο γάμος τους λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Ο γάμος μας πέρασε κρίση, γιατί δούλευα πολλές ώρες, υπήρχαν θέματα με τα παιδιά, ό,τι συμβαίνει δηλαδή σε κάθε οικογένεια. Το “Just” μας ανανέωσε και τώρα ο άνδρας μου δεν φεύγει δευτερόλεπτο από δίπλα μου. (..) Δεν περίμενα πως θα ήμουν αγχωμένη και όταν ο Βασίλης με έβλεπε να στρεσάρομαι, προσπαθούσε να με καθησυχάσει. Δεν ζηλεύει καθόλου, ίσα ίσα με προστατεύει και δεν θέλει να χάσω τον αυθορμητισμό που έχω¨ είχε δηλώσει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Teta kampoureli Official (@teta_kampoureli)

Οι δυο τους μέχρι σήμερα παραμένουν αρκετά μονιασμένοι και αγαπημένοι με την Τέτα Καμπουρέλη να στέκεται δίπλα του σε κάθε στιγμή όπως αυτή της επίθεσης που είχε δεχτεί πριν μερικά χρόνια ή το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τους προηγούμενους μήνες.(δες εδώ τι είχε δηλώσει στο TLIFE για το ατύχημα του συζύγου της)

 

Read More

And More