The Bachelor: Το ραντεβού της Έλενας με τον Παναγιώτη δεν τρέλανε μόνο την 38χρονη… αλλά και το Twitter (video)

Τα κορίτσια του “Bachelor” επέλεξαν στο επεισόδιο της Παρασκευής ποια θα συναντηθεί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Η ψηφοφορία ανέδειξε νικήτρια την Έλενα Μπαση. Έτσι, το πολυπόθητο ραντεβού για την 38χρονη τραγουδίστρια, έγινε πραγματικότητα!

Εκείνος της έκανε μασάζ και η Έλενα περιέγραψε στην κάμερα πώς ένιωσε: “Προσπαθώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, γιατί με τέτοιον άνδρα να σου κάνει μασάζ δεν είναι και πολύ εύκολο».

Αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Παναγιώτης αφέθηκε στα χέρια της, με την ίδια να του λέει με νόημα ότι της αρέσει να υπηρετεί τον άνδρα…

«Όταν έρχομαι στο σπίτι, το πρώτο πρόσωπο που θέλω να δω είσαι εσύ» της αποκάλυψε ο Bachelor κι εκείνη του απάντησε: «Αυτό είναι πολύ σπουδαίο που μου λες και θα το κρατήσω, να ξέρεις! Θέλω να φιλήσω αυτά τα υπέροχα μάτια που μας κοιτάνε κάθε μέρα και μας αλλάζουν τη διάθεση».

“Μου άρεσαν οι κινήσεις της Έλενας. Τα φιλιά στα μάτια, ήταν τρυφερή μαζί μου και όλο αυτό το αισθάνθηκα”, παραδέχτηκε ο Παναγιώτης και λίγο αργότερα της προσέφερε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Όπως ήταν φυσικό η Έλενα το δέχτηκε με μεγάλη χαρά.



Αυτό το ραντεβού, εκτός από την Έλενα, φαίνεται ότι το περίμεναν και οι χρήστες του Twitter που έκαναν… πάρτι!!!

Δες μερικά tweets:

Read More

And More