The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ στο Netflix – Η Νταϊάνα «στοιχειώνει» την Ελισάβετ

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο μέρος τη έκτης και τελευταίας σεζόν του «The Crown» έχει ξεκινήσει.

Σήμερα, Παρασκευή 27/10, το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ και ήδη οι αντιδράσεις είναι πολλές!

Το Netflix έχει ανακοινώσει ότι η αυλαία της σειράς «The Crown» θα πέσει σε δυο μέρη: το πρώτο μισό της 6ης σεζόν θα «ανέβει» στην πλατφόρμα στις 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο στις 14 Δεκεμβρίου.

Στο τρέιλερ καταγράφονται και οι στιγμές πριν από το δυστύχημα στο Παρίσι, όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντ αλ Φαγιέντ σκοτώθηκαν τον Αύγουστο του 1997.

Η πριγκίπισσα Νταιάνα είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια του πρώτου μέρους της τελευταίας σεζόν του Crown και στο τρέιλερ βλέπουμε τη θρυλική στιγμή που βάδισε σε ναρκοπέδιο στην Ανγκόλα.

Βλέπουμε ένα σημείωμα από τον Ντόνι αλ Φαγιέντ που γράφει: «Παρίσι την άλλη εβδομάδα;» και επίσης τη στιγμή που οι παπαράτσι καταδιώκουν το αυτοκίνητο, με μοιραία κατάληξη το τροχαίο στη σήραγγα της Ponte del’ Alma.

Σε άλλο σημείο του τρέιλερ, η βασίλισσα Ελισάβετ (Ιμέλντα Στάντον) φαίνεται να μιλά στο… φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα και να της λέει «τελικά, κατάφερε να κάνεις άνω κάτω αυτό το σπίτι», με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα να της απαντά «δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου».

Δες το τρέιλερ του The Crown παρακάτω:

Read More

And More