To αγοράκι της φωτογραφίας είναι πρωταγωνιστής στις “Άγριες Μέλισσες” – Τον αναγνωρίζετε;

Tα τελευταία δυο χρόνια τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, τις “Άγριες Μέλισσες” στην οποία υποδύεται τον Μελέτη. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο η ενασχόληση του Γιώργου Γεροντιδάκη με τον χώρο της υποκριτικής ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα ο ηθοποιός σε ηλικία μόλις 11ετών υποδύθηκε τον Στέφανο Καρούζο στην ταινία Pepppermint.

“Απλά έτυχε. Βρέθηκα σε ένα casting στο οποίο δεν μιλούσα κιόλας. Ο λόγος που με πήραν είναι γιατί απάντησα σε μια ερώτηση: «Για ποιο λόγο θες να κάνεις την ταινία;» και εγώ απάντησα ότι θέλω να χάσω σχολείο. Θύμισα στον Κώστα τα παιδικά του χρόνια. Ένιωθα πολύ άνετα σε αυτό το γύρισμα” είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του στο Tlife για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Σήμερα με αφορμή την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας το βράδυ της Κυριακής από την κρατική τηλεόραση, ο Γιώργος Γεροντιδάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία του από μια σκηνή του Peppermint και σχολίασε, “1999 και μου φαίνεται σαν χθες…”.

Read More

And More