To εντυπωσιακό βίντεο από την σύζυγο του Joe Biden! “Είστε έτοιμοι να απολύσετε τον Trump;”

H Jill Biden ίσως είναι σε λίγη ώρα η πρώτη κυρία της Αμερικής αφού ο σύζυγός της Joe Biden δείχνει να  έχει το προβάδισμα στις Αμερικανικές εκλογές όπου παρακολουθούμε όλη την ημέρα ένα θρίλερ με τη μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Η Τζιλ είναι στο πλευρό του συζύγου της δυναμικά σε όλη την προεκλογική εκστρατεία αλλά και τώρα το τελευταίο κρίσιμο 24ωρο πριν το τελικό αποτέλεσμα. Είναι όμως δίπλα του, όλη τους τη ζωή, όπως διάβασες στο TLIFE,   Joe και η Jill Biden γνωρίστηκαν το 1975. Τότε, εκείνος είχε χάσει την πρώτη του σύζυγο και την ενός έτους κόρη τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και μεγάλωνε μόνος τους δύο γιους του, τον Beau και τον Hunter. Τον έκανε να δει τα πράγματα διαφορετικά. «Μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Με έκανε να σκέφτομαι ότι η οικογένειά μου θα είναι και πάλι ολόκληρη» έχει παραδεχτεί στη βιογραφία του «Promises to Keep: On Life and Politics» ο νυν υποψήφιος Πρόεδρος των Η.Π.Α. 

Η Jill, δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram ένα μοναδικό βίντεο με την ίδια λίγες ώρες πριν να μιλάει στον κόσμο και να φωνάζει με πάθος “Έίστε έτοιμοι να πείτε στον Ντόλναντ Τραμπ, ότι… απολύεται”;

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you ready to vote? Are you ready to win?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jill Biden (@drbiden) στις

Read More

And More