To ξέσπασμα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου για τις δραματικές σχολές μετά τον σάλο των τελευταίων ημερών

Με αφορμή τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών με αποκορύφωμα τις σημερινές κατά του σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη. Η ηθοποιός που πολλές φορές μέσα από τα social media εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις της, εξέφρασε τους προβληματισμούς της για τις δραματικές σχολές και τα μαθήματα που διδάσκονται σε αυτές. 

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα ανέφερε πως εκτός από τα βασικά μαθήματα θα έπρεπε κάποιος να διδάσκει στους νέους ηθοποιούς και μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσουν οι απαιτήσεις ενός σκηνοθέτη στις ακροάσεις.

“Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να μπει ένα καινούργιο μάθημα στις δραματικές σχολές για το τι είναι επιτρεπτό και τι όχι στις ακροάσεις; Πότε υπηρετούμε την τέχνη και πότε ικανοποιούμε την ανωμαλία του κάθε σκηνοθέτη; Ποια είναι τα δικαιώματα του νέου ηθοποιού και που μπορεί να απευθυνθεί σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης; Εξίσου απαραίτητο και πρακτικό με την ορθοφωνία και την κινησιολογία το βρίσκω” έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Read More

And More