Toquel: Όσα έγιναν στην πολυπλατινένια απονομή των album του – Φωτογραφίες

Ο τράπερ Toquel διανύει μια από τις πιο δημιουργικές και επιτυχημένες περιόδους στα επαγγελματικά του και έχει κάθε λόγο νιώθει περήφανος για τον εαυτό του.

Το βράδυ της Τρίτης 27/9 πραγματοποιήθηκε μια βραδιά αφιερωμένη στον Toquel στο Foyer του Παλλάς, με αφορμή την σαρωτική επιτυχία των album του «777» και «Beverly Hills».

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI, Μαργαρίτα Μάτσα απένειμε στον Toquel τιμητικές πλακέτες για τις τριπλά πλατινένιες πωλήσεις του album «777» που κυκλοφόρησε το 2019, καθώς και για τις διπλά πλατινένιες πωλήσεις του album “Beverly Hills” που μετράει μόλις 4 μήνες κυκλοφορίας αλλά και για τα πολυπλατινένια singles “Aftoktonia”, “Kokaina”, Diamantia”, “Pistoli”, “Danika”, “Rollie” & “Karolina”.

Με τη σειρά του, ο δημοφιλής εκπρόσωπος της ραπ σκηνής στην Ελλάδα και αγαπημένος καλλιτέχνης των νέων ευχαρίστησε τη δισκογραφική του εταιρία για την εμπιστοσύνη της στο όραμά του, καθώς και τους συνεργάτες του που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν τα μουσικά του projects, απονέμοντας ο ίδιος στον καθένα ξεχωριστά τιμητική πλακέτα.

Φωτογραφίες: Μανώλης Χιώτης

Read More

And More