Tζένη Μπαλατσινού: Η συγκίνησή της, για τον γάμο συγγενικού της προσώπου, στο οποίο έχει αδυναμία

Η Τζένη Mπαλατσινού που χθες ο φακός του TLIFE, την απαθανάτισε στον Εθνικό Κήπο να κάνει βόλτα με τον γιο της αλλά και τη Σμαράγδα Καρύδη, δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια λεπτομέρεια από το γάμο ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου.

Πρόκειται για τον πρώτο της ξάδελφο, Γιώργο Μπαλατσινό, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελβετία και χθες παντρεύτηκε την αγαπημένη του! Η Τζένη του ευχήθηκε αφού με τον συγκεκριμένο ξάδελφό της έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση αγάπης και εκτίμησης. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του TLIFE, η Τζένη και ο Γιώργος, μεγάλωσαν μαζί!

Ο εξάδελφος της Τζένης, είναι γνωστός μαέστρος ο ο οποίος κάνει καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες και μάλιστα έχει  διευθύνει στο Φεστιβάλ Αθηνών  τη “Νόρμα” στην Εθνική Λυρική Σκηνή το 2019, αλλά και στην Αίθουσα Συναυλιών Σταύρος Νιάρχος (Εθνική Λυρική Σκηνή, 2018-19),στο  Μέγαρο Μουσικής (Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, 2017-20), αλλά και στο εξωτερικό όπως στην αίθουσα της Φιλαρμονικής του Βερολίνου (Berliner Symphoniker, 2016), Αίθουσα Φίλων Μουσικής Βιέννης, στο Konzerthaus Wien!

O ξάδελφος της Τζένης, μαέστρος Γιώργος Μπαλατσινός

 

Read More

And More