Xριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: “Ξέσπασαν σε λυγμούς ευτυχίας” εξομολογείται ο γιατρός τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αφού στον κόσμο ήρθαν τα δυο δίδυμα κοριτσάκια τους. Για το ευτυχές αυτό γεγονός, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» εμφανίστηκε ο Μηνάς Μαστρομηνάς, ο γυναικολόγος που ανέλαβε να φέρει με ασφάλεια στον κόσμο τα δίδυμα της Χριστίνας Μπόμπα. (δες εδώ την ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη)

Τα μωράκια, όπως είπε, χαίρουν άκρας υγείας και ζυγίζουν περίπου στα 3 κιλά. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα πετάνε στον έβδομο ουρανό και συνεχώς ξεσπούν σε κλάματα χαράς για τα υπέροχα δώρα που ήρθαν στη ζωή τους. (δες εδώ πως ευχήθηκε η εγχώρια showbiz στο ζευγάρι)

«Πήγαν όλα τέλεια. Η Χριστίνα ήταν υποδειγματική έγκυος, ήταν πολύ συνεργάσιμη. Έγινε με καισαρική προγραμματισμένη μαζί με τον αδερφό του Σάκη, τον Πάνο Τανιμανίδη. Είναι τρία κιλά το καθένα. Θέλω να αναφερθώ σε μία εικόνα που θα κρατώ για πάντα. Ο Σάκης έχει ανοίξει μία τεράστια αγκαλιά κι είναι μέσα η Χριστίνα και οι κορούλες τους μέσα και τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης ξεσπούν σε λυγμούς ευτυχίας. Αυτή είναι η επιτομή της ευτυχίας» ανέφερε ο γιατρός του ζευγαριού.

Read More

And More