Α. Αγγέλου: ”Παλαιότερα ήμουν εντελώς drama queen!”

Ο Αργύρης Αγγέλου και η Αντιγόνη Ψυχράμη, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση ”Rent” στη Σφεντόνα, μίλησαν στο περιοδικό Down Town, για την θεατρική αυτή παραγωγή, τους έρωτες και την καθημερινότητά τους.

Ο Αργύρης αποκάλυψε ότι είναι πολύ κυκλοθυμικός και γενικά η διάθεσή του παίζει στα άκρα. ”Εδώ κι ένα χρόνο είμαι περισσότερο στα ”κάτω” μου, παρά στα ”πάνω” μου. Αλλά ακόμα κι αυτό, το θεωρώ θετικό γιατί έμαθα να το διαχειρίζομαι και να το ελέγχω. Παλαιότερα ήμουν εντελώς drama queen!”, είπε ο ίδιος.

Όσον αφορά στα προσωπικά του δρώμενα, δήλωσε: ”Η εικόνα που θα μπορούσε να περιγράψει τα προσωπικά μου είναι η εξής: μία πλατεία με πολλά κτίρια που ισοπεδώθηκε από ισχυρό σεισμό. Μόλις έχω μαζέψει τα μπάζα και αρχίζω να χτίζω από την αρχή. Με το σπορ του φλερτ, είχα καιρό να ασχοληθώ, αλλά νομίζω ότι περνάει ακόμα η μπογιά μου. (γέλια) Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι η ολοκληρωτική αφοσίωση σε έναν άνθρωπο. Αυτό για ‘μένα είναι τρέλα και το έχω κάνει. Κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό.”

Η Αντιγόνη με τη σειρά της παραδέχτηκε ότι δήλωσε συμμετοχή στο Greek Idol, γιατί ήθελε να βγει στην τηλεόραση και να δείξει τη δουλειά της. Σχετικά με την ανακοίνωση της ΕΜΙ ότι θα είναι η υποψήφια για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, η ίδια είπε: ”Στην αρχή, έπαθα σοκ! Μου αρέσει πολύ η Eurovision. Θεωρώ ότι για ‘μένα που λατρεύω τόσο να τραγουδάω και να χορεύω θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία.”

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το τι συμβούλευσε την ίδια ο σύντροφός της, Σωτήρης Καλυβάτσης, όταν του ανακοίνωσε ότι είναι μία από τις υποψήφιες, η Αντιγόνη απάντησε: ”Αυτό που με συμβουλεύουν αυτοί που με αγαπούν είναι να μην αγχώνομαι, γιατί ξέρουν ότι είμαι τόσο τελειομανής, που δεν απολαμβάνω τη διαδικασία. Κοιτάζω μόνο το αποτέλεσμα.

Τέλος, σε μία ακόμη ερώτηση σχετική με την αντίδρασή της, σε περίπτωση που κάποιος ερχόταν με μονόπετρο και της έκανε πρόταση γάμου, η ίδια είπε: ”Δεν θα έρθει κανείς, οπότε μην ανησυχείς. Είμαι μόλις 24 και δεν σκέφτομαι ούτε γάμους, ούτε παιδιά. Κάτσε να φτάσουμε τα 30 και βλέπουμε! Προς το παρόν θέλω να ζω την κάθε στιγμή, να είμαι ερωτευμένη και να είμαι πάντα γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια.”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164