Α. Αλεξανδράτου: “Πεθάναμε όταν η Τζούλια παραδέχτηκε ότι γύρισε την ταινία”

Η Άλισον Αλεξανδράτου γεννήθηκε στο Λονδίνο και κατάγεται από εύπορη οικογένεια. Παρόλ’ αυτά, υποστηρίζει πως η οικογένειά της ποτέ δεν υπήρξε φιλοχρήματη. “Αν ενδιαφερόμουν για τα χρήματα, θα παντρευόμουν κάποιον πλούσιο. Εγώ όμως ήθελα να παντρευτώ από έρωτα”, αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People.

Η πρώτη της επαφή με την Ελλάδα, έγινε το 1978, όταν επισκέφτηκε την Ίο μαζί με μια φίλη της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εκεί γνώρισε τον σύζυγό της Ζήσιμο, εκεί έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος και πέρασε πολλά ξέγνοιαστα καλοκαίρια με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Άλισον και ο Ζήσιμος, στην αρχή της σχέσης τους είχαν να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες. “Ο Ζήσιμος, εκείνη την εποχή σπούδαζε πολιτικός μηχανικός στη Βιέννη και θα έπρεπε να διαλέξω. Ή θα πήγαινα μαζί του ή θα χωρίζαμε“, αναφέρει.

Τελικά, ο έρωτάς της για εκείνον νίκησε και τον ακολούθησε στη Βιέννη, όπου έπειτα από λίγα χρόνια γεννήθηκε η πρώτη κόρη της, Άρτεμις. Το 1985 η οικογένεια μένει στην Γλυφάδα όταν έρχεται το τέταρτο μέλος της οικογένειας η Τζούλια.
“Ήμουν αυστηρή μαζί τους, δεν ήθελα να κάνουν ό,τι θέλουν. Η Τζούλια ήταν πολύ ήσυχο παιδί, δεν με δυσκόλεψε καθόλου“, λέει η Άλισον.

Καθότι υπήρξε κι εκείνη μοντέλο, δεν είχε κανένα ενδοιασμό στο να ασχοληθούν και τα παιδιά της με το μόντελινγκ.
Η Άλισον μιλάει και την πρώτη φωτογράφηση που έκανε η Τζούλια. “Εκείνη την περίοδο, εγώ ήμουν ήδη στο πρακτορείο Models One, και σε κάποια δουλειά μου ζήτησαν να φέρω τη Τζούλια. Έτσι ξεκίνησε“, δήλωνει.

Παρότι η Άλισον σύστησε στην κόρη της τον κόσμο του μόντελινγ,υποστηρίζει ότι εκείνη πάντα προέτρεπε τα παιδιά της να σπουδάσουν και να κάνουν καριέρα. Επίσης απαντάει σε όσους υποστήριζαν ότι ήθελε να εκμεταλλευτεί οικονομικά την Τζούλια. “Δεν εκμεταλλευτήκαμε ποτέ την Τζούλια, είναι αστείο! Όσα λεφτά έβγαζε από το μόντελινγκ, πηγαίναμε μαζί και πέρναμε ρούχα, παιχνίδια, ό,τι ήθελε“.

“Στην Τζούλια μόνο αγάπη της δώσαμε και παραπάνω από το κανονικό. Μπορεί μάλιστα και να την κακομάθαμε γιατί ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί. Της κάναμε όλα τα χατήρια”, αναφέρει για τη μικρότερη κόρη της. Επίσης, διηγήται τις δύσκολες μέρες που πέρασε αυτή και ο σύζυγός της, μόλις δημοσιοποιήθηκε το επίμαχο DVD. “Εκεί ήταν που πεθάναμε εντελώς. Για δύο μήνες ήμασταν στο κρεββάτι, δεν βγαίναμε από το σπίτι. Δεν μπορούσαμε να κοιτάξουμε την κοινωνία και τους φίλους μας. Ζήσαμε μια κόλαση”, αναφέρει.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, γιατί πλεόν οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. “Η Τζούλια μας αγαπάει και εμείς την αγαπάμε. Είμαστε μια χαρά τώρα”, υπογραμμίζει.

Εξηγεί πως αργότερα η Τζούλια, τους είπε πως είχε την πρόθεση να γυρίσει το DVD από το 2009, ένιωθε ενοχές και δεν ήξερε πως να το πει στους γονείς της. Γι αυτό το λόγο, επέλεξε να απομακρυνθεί. Η Άλισον μιλάει και για την σημερινή επαγγελματική πορεία της Τζούλιας. “Με ενοχλούν λίγο τα γυμνά εξώφυλλα. Θεωρώ ότι είναι καταπληκτικό μοντέλο, αλλά δεν χρειαζόταν τόσα πολλά γυμνά, δεν μου αρέσει όταν δείχνει το στήθος της”.

Read More

And More