Α. Φουστάνος: “Η Νατάσα δεν έχει πειράξει τίποτα στο πρόσωπό της”

Πολλές επώνυμες κυρίες “κατηγορούνται” ότι έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Κάποιες απλά το παραδέχονται και κάποιες προτιμούν να το κρατολύν για εκείνες αλλά οι φήμες φουντώουν όσο αυξάνονται οι αλλαγές στο πρόσωπο ή το σώμα τους.

Μία από τις γυναίκες που δεν έχουν σταματήσει να την ρωτούν για πλαστικές επεμβάσεις είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού για πολά χρόνια ήταν παντρεμένη με έναν από τους πιο επιτυχημένους πλαστικούς! Ο Ανδρέας Φουστάνος ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες πως η τραγουδίστρια έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της, τουλάχιστον όσα χρόνια ήταν παντρεμένη μαζί του…

Δεν έχει κάνει τίποτα η Νατάσα. Μεταμορφώθηκε μέσα στα χρόνια, λόγω της αλλαγής που έκανε κατά καιρούς στα μαλλιά της, στο μακιγιάζ, στον τρόπο του ντυσίματός της, και, εν πάση περιπτώσει, είναι μια καλλιτέχνης και πρέπει να αλλάζει κατά καιρούς για να μην κουράζει η εμφάνισή της“, είπε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός σε επικοινωνία του με την εκπομπή “Super Star”. “Όταν τη γνώρισα, ήταν 28 χρονών. Λογικό δεν είναι να έχουν υπάρξει αλλαγές μέχρι σήμερα; Πάντως δεν έχει πειράξει το πρόσωπό της”, συνέχισε.

Παρόλα αυτά,η Νατάσα δεν είναι σαν όλες τις άλλες γυναίκες που έχουν ανασφάλειες και φυσικά κατά την διάρκεια του γάμου τους του είχε ζητήσει να κάνει αλλαγές πάνω της. “Εντάξει, όλοι ζητάνε. Εσείς οι γυναίκες έχετε τις ανασφάλειές σας και πάντα θέλετε να βελτιώσετε κάτι που νομίζετε ότι θέλει διόρθωση. Στην πραγματικότητα, όμως, υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν χρειάζεται να διορθώσουν τίποτα. Η Νατάσα ανήκει σε αυτή την κατηγορία”, εξήγησε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε σχολιάσει το γεγονός ότι την ρωτάνε συνέχεια για το θέμα: “Υπάρχει μία ελαφριά αγένεια στον τρόπο προσέγγισης αυτών των θεμάτων. Αν επιλέξει μία γυναίκα να αλλάξει κάτι πάνω της, δεν χρειάζεται τα media να της το υπενθυμίζουν συνεχώς. Το άγχος του καθενός μας που μπορεί να έχουμε αλλάξει κάτι βρίσκεται στον τρόπο αντιμετώπισης. Αν κάποιος προσεγγίζει ένα τέτοιο θέμα με ευγένεια και χαλαρότητα, μπορείς να αφεθείς και να το πεις. Αν το εκβιάσει, δημιουργείται άγχος, αναγκάζεσαι να πεις ψέματα οπότε σε κοροϊδεύουν διπλά. Πλαστικές μπορεί να έχει κάνει η φίλη σου ή η συνάδελφός σου, γιατί να μας ενοχλούν αυτές των επωνύμων;”

Εσύ τι πιστεύεις; Έχει κάνει αισθητική επέμβαση ή απλά έχει κάνει σωστές αλλαγές στην εμφανισή της;

Read More

And More