Α. Ηλιάδη – Αγάθωνας: Ποζάρουν αγκαλιά και χαμογελαστοί λίγο πριν την Eurovision!

Το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη έχει δεχθεί μέχρι στιγμής τα περισσότερα σχόλια! Ακόμα και από τους υπόλοιπους υποψήφιους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Αγάθωνας Ιακωβίδης που έχει πει ανοιχτά ότι δεν του αρέσει η συμμετοχή του «1000 και 1 νύχτες». Πολλοί θα περίμεναν οι δύο καλλιτέχνες να έχουν κακές σχέσεις μεταξύ τους αλλά εκείνοι ποζάρουν μαζί και χαμογελαστοί και μας επιβεβαιώνουν το ακριβώς αντίθετο! Άλλωστε και οι δύο ανήκουν στην οικογένεια της Platinum Records!

Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε πολλές φορές να απαντήσει στις αρνητικές κριτικές υποστηρίζοντας, όπως είχε δηλώσει και στο TLIFE, πως είναι ένα κομμάτι που αγαπάει και πιστεύει πολύ! Μέσα από το poll του TLIFE διαπιστώνουμε ότι είναι ένα κομμάτι που το πιστεύει και το κοινό παρόλο που μέχρι στιγμής στην ψηφοφορία πρώτο έρχεται το τραγούδι του Αγάθωνα με τους Koza Mostra.

Το κλίμα πάντως ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες είναι πάρα πολύ καλό! Το βράδυ της Παρασκευής όλοι διασκέδασαν στο πάρτι που έκανε προς τιμήν τους ο OGAE Greece. Τα αστεία και οι πλάκες, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ήταν αυτά που κυριάρχησαν και φυσικά οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν, όπως έγραψε και η Αγγελική στην επίσημη σελίδα της στο facebook ανεβάζοντας την φωτογραφία με τον Αγάθωνα, πως υπάρχει “αγάπη μόνο”!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ελληνικό τελικό της Eurovision ξεκίνησε και όλοι είναι αγχωμένοι αλλά ταυτόχρονα πολύ ενθουσιασμένοι! Την Δευτέρα το βράδυ θα απολαύσεις σχολιάζοντας μαζί με το TLIFE την λαμπερή βραδιά.

Δες κι άλλες φωτογραφίες από το πάρτι!

Read More

And More