Α. Καμηλά: Η κρίση στο γάμο της και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μόνη της!

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν από το χώρο του μόντελινγκ εξομολογείται… Η Αλέκα Καμηλά μιλά στο “ΕΓΩ!” για το πως έγινε ξαφνικά μητέρα, το ρίσκο που πήρε να ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Αμερική, τα τρία της παιδιά, τα προβλήματα που αντιμετώπισε, αλλά και την “επανεκκίνηση” στο γάμο της.
Μιλώντας αρχικά για το γάμο με τον Πέντζα Στογιάκοβιτς ανέφερε:“Αυτόν τον καιρό συστηνόμαστε από την αρχή με τον Πέντζα. Αυτό που ζούμε είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και συγκλονιστικό που μου δίνει ζωή”.
Ένιωθε από την αρχή ασφάλεια δίπλα του ή πήρε το ρίσκο να τον ακολουθήσει στην Αμερική;
“Δεν ένιωθα καμιά ασφάλεια και δη συναισθηματική. Η απόφασή μου να τον ακολουθήσω ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για εμένα. Αλλά είδα σε αυτόν τον άνθρωπο κάτι πολύ θετικό”.

Υπήρξε κρίση στο γάμο τους;
“Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω”, είπε χαρακτηριστικά διευκρινίζοντας πως το γεγονός ότι λόγω δουλειάς έμεναν πολύ χρόνο χωριστά προκάλεσε ρήξη ανάμεσά τους. “Του το είπα… Η αντίδρασή του ήταν πολύ συναισθηματική. Δεν δίστασε να μου δείξει την αγάπη του, το γεγονός ότι με είχε ανάγκη, ότι με χρειάζεται και την πρόθεσή του να προσπαθήσει για να βελτιωθεί η κατάσταση”.
Πώς αντιμετωπίζει εκείνη την απουσία του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων;
“Όταν ένας άντρας κάνει ένα τέτοιο επάγγελμα που τον υποχρεώνει να λείπει αρκετά από το σπίτι, είναι πολύ πιο ευχαριστημένος από την γυναίκα του και τα παιδιά του, όταν δεν τους βλέπει κάθε μέρα. Ξέρει ότι έχει μια βάση και εμπιστεύεται την σύζυγό του σε ό,τι προκύψει. Γιατί προέκυψαν σοβαρά θέματα υγείας, τόσο δικά μου όσο και των παιδιών, που έπρεπε να αντιμετωπίσω μόνη μου. Αυτός ήταν επισκέπτης. Βοηθούσε όσο μπορούσε με τον τρόπο του. Να φανταστείς ότι οργάνωνα τις εγκυμοσύνες μου βάσει του προγράμματος του NBA! Να γεννήσω, να έρθει ο Πέντζα να δει το παιδί δυο μέρες και να φύγει για τους αγώνες.
Μάθε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More