Α. Μαρκετάκη: Έζησε τον εφιάλτη λίγο καιρό μετά το γάμο της!

Η συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “Όμορφος κόσμος το πρωί”, Άννα Μαρκετάκη πέρασε τέσσερις εφιαλτικούς μήνες με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η όμορφη Άννα λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Νίκο Μανωλά έζησε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της δίνοντας μάχη για να ξεπεράσει τα σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα που κόντεψαν να της κοστίσουν την ζωή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” η Άννα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη όταν οι γιατροί της διέγνωσαν ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα, το οποίο δημιουργούσε ακατάσχετη αιμορραγία. Πηγή από το στενό της περιβάλλον δήλωσε: “Η Αννα υπέστη μεγάλο σοκ, ειδικά τις πρώτες ημέρες που δεν μπορούσε να σταματήσει η αιμορραγία και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για τη ζωή της.”

Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι εκείνη την περίοδο η Άννα διένυε τις πρώτες εβδομάδες μιας εγκυμοσύνης και λόγω του γυναικολογικού προβλήματός της προκλήθηκε στρεσογόνος αποβολή του εμβρύου. Έτσι κλείστηκε πολύ στον εαυτό της και τώρα έχει αρχίσει σιγά σιγά να συνέρχεται και να κάνει μια νέα αρχή.

Η ίδια αποκάλυψε: “Πέρασα πολλά, όμως ευτυχώς τώρα είμαι καλά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, γιατί θέλω όλη αυτήν την άσχημη ιστορία που ανήκει στο παρελθόν να την ξεχάσω και να κάνω μια νέα αρχή στη ζωή μου.”

Read More

And More