Α. Νέγκα: “Με έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές από δουλειά!”

Α. Νέγκα: “Με έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές από δουλειά!” | tlife.gr

Μετά το τέλος του “Just the 2 of us” Αθηναΐς Νέγκα άνοιξε τα χαρτιά της και αποκάλυψε τις κρυφές πτυχές του εαυτού της. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έδωσε μια ανατρεπτική συνέντευξη και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίση στη δουλειά, το θάνατο του πατέρα της, όταν ήταν 6 χρόνων και την κορούλα της.

“Κάνω αυτή τη δουλειά για τα λεφτά, για τι άλλο;”, είπε η Αθηναΐς στο περιοδικό “Glow”και εξήγησε ότι η δουλειά της δεν είναι η ζωή της. “Την κάνω για να μπορώ να συντηρούμαι… μην φανταστείς ότι έχω κάνει λεφτά. Κάποιες φορές νομίζω ότι κάνω την ίδια δουλειά με του ηθοποιού αφού πρέπει να ψάχνω κάθε σεζόν”. Η ίδια, μάλιστα δεν διίστασε να δηλώσει πως την έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές στο παρελθόν. “Με έχουν απολύσει τουλάχιστον 20 φορές από δουλειά και ξέρω πως είναι να μένεις εκτός παιχνιδιού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κακό από το να χάνεις τη δουλειά σου. Γι’ αυτό τώρα με την κρίση είμαι ψύχραιμη… Έχω μάθει να επιβιώνω και θα επιβιώσω”, είπε.

Για την οικογένειά της και την κορούλα της, η πρώην κριτής του “Just the 2 of us” καταρρίπτει το μύθο που θέλει τη γέννηση του παιδιού να αλλάζει όλη σου τη ζωή. “Όλο αυτό με το παιδί που έρχεται και ξαφνικά αλλάζει η κοσμοθεωρία σου είναι μεγάλη απάτη. Δεν ολοκληρώθηκα σαν άτομο, ούτε με βρήκε καμία συμφορά. Και το βιολογικό ρολόι επίσης είναι μέγας μύθος. Σαν project είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά ως εκεί”, είπε και πρόσθεσε πως ο γάμος για εκείνη δεν έχει νόημα και θα παντρευόταν μόνο αν ζούσε σε κλειστή κοινωνία και για να μην αισθάνεται άσχημα το παιδί.

Τέλος, όσο αφορά το χαμό του πατέρα της, του γνωστού ηθοποιόυ Χρήστου Νέγκα, η Αθηναΐς είπε το εξής: “Είμαι αισίως 36 χρονών και έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 6. Πλέον, η απώλειά του για μένα είναι de facto κι έχω συνηθίσει την ιδέα πως μεγάλωσα χωρίς την παρουσία του. Δεν ξέρω πως θα ήμουν αν υπήρχε στη ζωή μου, σίγουρα πάντως δεν θα ήμουν τόσο ανεξάρτητη. Όλα τα ορφανά, ξέρεις, έχουμε μια πολύ δική μας αίσθηση ανεξαρτησίας”.

READ more