Α. Οικονομάκου: “Θα παντρευόμουν αν υπήρχε ένα παιδί”

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο περιοδικό “Εγώ” για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, για τον αγαπημένο της Ραούλ και για ποιο λόγο δεν θέλει να μιλάει δημόσια για την σχέση της, αλλά και για τον γάμο!
Πλέον έχει ολοκληρωθεί το σίριαλ “Η ζωή της άλλης” και η Αθηνά δεν ξέρει ακόμα ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια: “Στην τηλεόραση δεν μπορείς να επιλέξεις ρόλους. Θα ήθελα για παράδειγμα να κάνω κωμωδία. Αλλά και να μην είναι κωμωδία δεν θα πω όχι αν πρόκειται για μια προσεγμένη δουλειά. Είναι τόσο δύσκολοι οι καιροί, που πολύς κόσμος παρακαλάει έστω για ένα γκεστ.”

Η γνωστή ηθοποιός εξηγεί για ποιο λόγο δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της: “Γιατί δεν αφορά κανέναν, παρά μόνο εμένα, την οικογένειά μου και τους λίγους φίλους μου. Αν ο κόσμος θέλει να μάθει για μένα, μπορώ να τους ενημερώσω ότι απλώς είμαι καλά” και συνέχισε: “Δεν είμαι από τα άτομα που θα χρησιμοποιήσουν την προσωπική τους ζωή για να προωθήσουν την καριέρα τους ή να βρουν δουλειά. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο φωτογράφο, όπως κάνουν πολλοί στη showbiz, για να του πω ‘το βράδυ θα είμαι εκεί, έλα να με φωτογραφήσεις!”
Τέλος για τον γάμο δήλωσε : “Θα παντρευόμουν αν υπήρχε ένα παιδί, όχι απλώς έτσι για να παντρευτώ. Θα ήθελα να το ζήσω εφόσον όμως ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι το θέλω.”

Read More

And More