Α. Ωνάση: ”Θα υιοθετήσω την κόρη του Αλβάρο!”

Η 36χρονη Cibele Rosa, έδωσε τέλος στη ζωή της την περασμένη εβδομάδα, πέφτοντας από το παράθυρο του σπιτιού του τελευταίου της συντρόφου που βρισκόταν στον έβδομο όροφο, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η Αθηνά Ωνάση και ο Ντόντα όταν ενημερώθηκαν, βρίσκονταν στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Real Life”, από εκείνη τη στιγμή η χρυσή κληρονόμος σκεφτόταν να κινήσει άμεσα όλες τις διαδικασίες, ώστε να υιοθετήσει την κόρη της Cibele, Βιβιάν, που έτσι κι αλλιώς μεγάλωνε δίπλα της. Η ίδια ανέφερε σε δικό της άνθρωπο, αποδεικνύοντας πόσο μεγάλη αδυναμία της έχει: ”Ναι, θα υιοθετήσω την Βιβιάν. Την αγαπώ και θέλω να ζήσει μαζί μου για πάντα.”

Έτσι, σύμφωνα με την ”Real Life”, η Αθηνά προχωράει στην επίσημη υιοθεσία της μικρής, καθώς και του γιου που απέκτησε η Cibele με τον επιχειρηματία Φερνάντο Ολίβα. Η νόμιμη διαδικασία θα γίνει συνοπτικά και με άκρα μυστικότητα.

Επιπλέον, ο στενός φίλος της Ντόρσα, Χ. Έμερτ, είπε χαρακτηριστικά: ”Σίγουρα θα την υιοθετήσει η Αθηνά… Θα κάνει ό,τι ακτιβώς της πει ο Ντόντα. Ξέρει πώς να χειρίζεται τις γυναίκες” ενώ ο ίδιος δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτήν της την κίνηση και λέει: ”Η Βιβιάν θα μεγαλώσει σαν ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, θα πάει στα καλύτερα σχολεία, θα γνωρίζει πλούσιους και διάσημους, θα τη φροντίζουν νταντάδες, μπάτλερ, υπηρέτριες και θα έχει ό,τι θελήσει… Εκτός, βέβαια, από την αγάπη και τη φροντίδα που μόνο η Cibele μπορούσε να της δώσει και της έδινε τόσα χρόνια.”

Ο Αλβάρο από την μεριά του δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας: ”Η συνείδησή μου, είναι καθαρή… Ο θάνατός της, με έχει προβληματίσει… Ποτέ δεν σταμάτησα να την βοηθάω.”

Read More

And More