Α.Σαμίου στο TLIFE: ”Είμαι καλά,το αυτοκίνητο είναι χάλια”

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης, η γνωστή τραγουδίστρια είχε ένα τροχαίο ατύχημα κοντά στη Βάρη. Ευτυχώς η ίδια δεν έχει ούτε γρατζουνιά, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλη ζημιά. Η Άντζυ Σαμίου μίλησε στο TLIFE για το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει, την ίδια της τη ζωή. Όπως δήλωσε η ίδια δεν ταράχτηκε καθόλου και το αντιμετώπισε ψύχραιμα.

”Γύριζα από ψώνια και όπως ήμουν στο φανάρι, ερχόταν ένα αυτοκίντο με ταχύτητα, παραβίασε το κόκκινο και έπεσε πάνω μου. Για κλάσματα δευτερολέπτου χτύπησε πλαγιομετωπικά, αν με χτυπούσε ένα δευτερόλεπτο νωρίτερα θα χτυπούσε πάνω στην πόρτα μου και θα ήμουν τώρα στο νοσοκομείο. Το αυτοκίνητο μου έχει πάθει μεγάλη ζημιά. Δόξα το Θεό, εγώ δεν έπαθα τίποτα. Έίμαι καλά. Είχα Άγιο. Δεν ταράχτηκα καθόλου ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη”, περιγράφει στο ΤLIFE η γνωστή τραγουδίστρια.

Λίγες ώρες μετά το ατύχημα η Άντζυ Σαμίου καθησύχασε τους φίλους της μέσω Twitter γράφοντας: ” Είμαι κάλα το αυτοκίνητο είναι χάλια. Παραβίασαν το κόκκινο και με τράκαραν! Ευτυχώς ήμουν τυχερή, για λίγα εκατοστά θα ήμουν σο νοσοκομείο”

Read More

And More