Α. Σκλεναρίκοβα: Στη Σαντορίνη με νέο σύντροφο! Δες φωτογραφίες

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, το διάσημο μοντέλο Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατέφθασε αεροπορικώς στη Σαντορίνη κι αμέσως κατευθύνθηκε σε υπεπολυτελές ξενοδοχείο στα Φηρά. Δεν ήταν όμως, μόνη…

Την 39χρονη Αντριάνα συνόδευε ο νέος της αγαπημένος, που σύμφωνα με την Real Life, πρόκειται για Γάλλο επιχειρηματία. Παρόλα αυτά, η ίδια προτιμά όλο αυτό το διάστημα να κρατάει χαμηλό προφίλ, μιας και λίγους μήνες μετά τον χωρισμό, εκκρεμεί ακόμα η έκδοση του διαζυγίου της με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι δυο τους λοιπόν, χαλαροί και προσιτοί, απολάμβαναν το μασάζ, την ηλιοθεραπεία και τα μπανάκια στην παραλία, αδιαφορώντας για τ’ αδιάκριτα βλέμματα. Όπως δήλωσε το εντυπωσιακό μοντέλο στην Real Life: ”Για πολλούς μήνες δεν έχω σταματήσει να μετακινούμαι από χώρα σε χώρα, έχω ξεχάσει πώς είναι το σπίτι μου! Εκτιμώ το γεγονός ότι είμαι 39 χρονών και δουλεύω ακόμα τόσο πολύ! Και καθώς ο χρόνος περνά, εκτιμώ πολύ περισσότερο την κάθε στιγμή. Τώρα, η αλήθεια είναι πως, χρειάζομαι διακοπές.”

Και συνέχισε: ”Λατρεύω τ’ ότι οι Έλληνες τρώνε τόσο αργά το βράδυ, λατρεύω την αίσθηση καλοκαιριού αυτής της χώρας. Το σουβλάκι με χοιρινό κρέας και η χωριάτικη σαλάτα είναι τ’ αγαπημένα μου! Επίσης, έχετε το πιο νόστιμο χταπόδι στον κόσμο. Όποτε βρίσκομαι στην Ελλάδα τρώω πολύ χταπόδι…”

Read More

And More