Α. Βίσση – Α. Ρέμος: Τι είπαν οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές για τη συνεργασία τους

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, οι πρωταγωνιστές της πιο πολυσυζητημένης παράστασης της σεζόν, Ένα ή Κανένα, μιλούν για τα μπουζούκια, για τον καινούριο τρόπο που επέλεξαν να επικοινωνούν τα τραγούδια τους, τις καλές αλλά και τις κακόβουλες κριτικές και εξηγούν τους λόγους για τους οποίους είναι περήφανοι που φέτος επέλεξαν τη μουσική παράσταση.

Η Άννα Βίσση, στην ερώτηση για το πως πήρε αυτή την απόφαση είπε: Πιο πολύ ανάγκη εξέλιξης ήταν. Αν ξαναέκανα πάλι κάτι σε κέντρο διασκέδασης με τραπέζια, θα ανεχόμουν για ακόμα μια φορά τα λουλούδια…Ομολογώ πως δεν είμαι fan των λουλουδιών. Συμβιβσζόμουν όχι για οικονομικούς λόγους, γιατί εγώ δεν πληρωνόμουν από τα λουλούδια. Συμβιβαζόμουν γιατί οι Έλληνες έχουν συνηθίσει και θεωρούν πως είναι μέρος της διασκέδασης τους, τελετουργικό μιας βραδιάς που ξεκινάει στις 12 τα μεσάνυχτα και τελειώνει στις 5-6 το πρωί. Ως τελετουργικό λοιπόν το δεχόμουν. Ως πράξη όμως, αναλύοντας την προσωπικά με ενοχλούσε.

Όσο για τον φετινό συμπρωταγωνιστή της Αντώνη Ρέμο, αποκαλύπτει: Είναι ανακουφιστικό να συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο που δε μπορεί να πει ψέματα. Αγάπησα την αλήθεια του χαρακτήρα αλλά και του καλλιτέχνη Ρέμου. Αν και είμαι μεγαλύτερη του ένιωσα πως είχα να κάνω με τον μεγάλο αδερφό μου. Είναι μακράν η καλύτερη συνεργασία που έχω κάνει ποτέ.

Ο Αντώνης Ρέμος από την πλευρά του, στην ερώτηση για το τι θα κρατήσει από τη φετινή συνεργασία και τι έμαθε από την Άννα Βίσση, απάντησε: Από τη συνεργασία και το μοίρασμα της αγάπης με την Άννα, μπορώ να πω πως το δίδαγμα είναι πως όταν κάτι το θέλεις πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου προκύψει και να μην συμβεί. ‘Οταν τελειώνουμε την παράσταση και παίρνω την ‘Αννα από το χέρι νιώθω και την δική της ψυχική αγαλλίαση. Και η ενέργεια που νιώθω στα χέρια της κάθε φορά στο φινάλε, είναι κάτι μοναδικό. Γι’ αυτή και μόνο τη στιγμή αξίζει οποιαδήποτε θυσία έχω κάνει, με πολύ λιγότερα χρήματα απο ο,τι αν θα δούλευα σε άλλο μαγαζί.

Read More

And More