Ά. Βίσση: Είναι καλά και έκανε πρόβα! Όλες οι λεπτομέρειες για την υγεία της και την επιστροφή της!

Η Άννα Βίσση, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στην πρεμιέρα της, στο LAV, είναι πολύ καλύτερα. Το βράδυ της Παρασκευής, βγήκε από το νοσοκομείο και φυσικά πήγε στο σπίτι της να ξεκουραστεί, περιτριγυρισμενη από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

/

Μετά το ατύχημα, αν και είχε οριστεί ημερομηνία της επανέναρξής της στις 9 Νοεμβρίου, τα δεδομένα άλλαξαν. Άτομο από την το κοντινό της περιβάλλον μίλησε στο TLIFE και αποκάλυψε πώς είναι η κατάστασή της, τι ήταν αυτό που τη βοήθησε πολύ και δεν τραυματίστηκε πιο σοβαρά, πώς αντέδρασε στο λάθος του τεχνικού αλλά και πότε ξεκινάει: “Σήμερα δεν ξέρουμε σίγουρα αν θα πάει για πρόβα. Χθες πέρασε μια βόλτα από το μαγαζί, να δει τους μουσικούς της και γενικά τους συνεργάτες της… Είναι πολύ καλύτερα στην υγεία της. Κινείται κανονινά και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πόνους έχει ακόμα αλλά δεν έχει πρόβλημα στο να κινείται… Αυτό που της είπαν οι γιατροί είναι ότι τη βοήθησε πάρα πολύ που είναι γυμνασμένη και που δεν είναι καπνίστρια. Ας το κρατήσουμε αυτό το μήνυμα… Τη βοήθησε πολύ στο αναπνευστικό της αυτό... Είχε όντως κάταγμα σε δύο πλευρά αλλά είναι αρκετά καλά, ευτυχώς. Η μητέρα της είχε έρθει από την Κύπρο για να είναι κοντά της, τις ημέρες της πρεμιέρας της και μετά το ατύχημα φυσικά παρέμεινε και μένει μαζί της, ώστε να τη φροντίζει. Δεν θα ξεκινήσει στις 9 Νοεμβρίου, το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου.

Χθες κατάφερε και τραγούδησε δυο τραγούδια! Είναι πολύ καλά… Δόξα τον Θεό… Ήταν όντως λάθος τεχνικού, ήταν κι ο πανικός της πρεμιέρας… Η Άννα Βίσση δεν θύμωσε μαζί του, απλά κάνει τον σταυρό της που είναι καλά. Είναι θετικός άνθρωπος!”

Read More

And More