Α. Βίσση: Με τον Κ. Μαρκουλάκη στη σκηνή του Rex! Δες βίντεο και φωτογραφίες

Μέχρι σήμερα ξέραμε τον Κωσταντίνο Μαρκουλάκη ως ταλαντούχο ηθοποιό. Λίγοι ήταν αυτοί που ήξεραν ότι έχει ταλέντο και στο τραγούδι και όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο Rex, είχαν την ευκαιρία να το ανακαλύψουν μόνοι τους!

Ο γνωστός ηθοποιός όχι μόνο παρακολούθησε το πρόγραμμα της Άννας, αλλά ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσαν μαζί τρία τραγούδια!

Ο Κωνσταντίνος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την τραγουδίστρια και το Rex αφού η σύντροφός του, Αθανασία Σμαραγδή έχει επιμεληθεί φέτος τα σκηνικά του προγράμματος. Βέβαια, η ταλαντούχα σκηνογράφος δεν είναι ο μόνος συνδετικός κρίκος του ηθοποιού και της Άννας! Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν!

Ο Κωνσταντίνος τότε ήταν 17 ετών και ως μέλος στη χορωδία συμμετείχε στην ηχογράφηση του τραγουδιού “Τα μαθητικά χρόνια”! Μερικά χρόνια μετά τραγουδάνε ξανά μαζί….

Το προηγούμενο βράδυ είχε παρακολουθήσει το πρόγραμμα του “Rex” και ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στον οποίο η Άννα αφιέρωσε το τραγούδι “Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;”!

Το πρόγραμμα του Rex είναι από τα πιο επιτυχημένα της φετινής σεζόν και δεν είναι τυχαίο που έγινε και θέμα στην ιταλική τηλεόραση. Φυσικά, οι φίλοι της τραγουδίστριας είναι πάντα εκεί!


H Ελευθερία Ελευθερίου παρέα με τους συνεργάτες της Γιώργο Δέδε και Μιχάλη Παπανικολάου από την Universal


Η Μαρίνα Βερνίκου με τον Τάκη Ζαχαράτο


Η Ματθίλδη Μαγγίρα


Ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου


Η Φαίη Ξυλά και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Εκτός από τους επώνυμους φίλους της, έχει και δεκάδες θαυμαστές που πηγαίνουν να απολαύσουν τα τραγούδια της. Η Άννα δεν τους απογοητεύει ποτέ και μάλιστα τραγουδάει πρώτα σε αυτούς τα καινούρια τραγούδια που της γράφει ο Νίκος Καρβέλας.

Πάρε μία γεύση από το ολοκαίνουριο τραγούδι “Μια νύχτα το πολύ”:

Read More

And More