A. Winehouse – R. Travis: Αρραβωνιάστηκαν κρυφά λίγο πριν πεθάνει!

Νέα στοιχεία από τη ζωή της τραγουδίστριας με το σπάνιο φωνητικό χάρισμα, βγαίνουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητας… Η Amy Winehouse, που τόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από την ζωή είχε δύο μεγάλες σχέσεις που την σημάδεψαν… Η πρώτη ήταν με τον Blake Fielder Civil, που της έμαθε τον απατηλό κόσμο του αλκοόλ και των ναρκωτικών και η δεύτερη με τον Reg Travis, που από ό,τι φαίνεται, την αγάπησε πολύ και είχε βάλει σκοπό να την βγάλει από τον κόσμο των ναρκωτικών.

O 35χρονος Reg, λοιπόν, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα είχε απομακρυνθεί από την ζωή της Amy μιας και δεν άντεχε άλλο τις καταχρήσεις της και την άστατη ζωή της… Και συγκεκριμένα, οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει σχεδόν ένα μήνα πριν το θάνατό της! Τώρα όμως, όπως διαβάζουμε στην Daily mail, έρχονται κάποια tabloids να ανατρέψουν τα δεδομένα αυτά!

Πρόσφατα ο Travis δήλωσε, ερωτηθείς για τον θάνατό της: ”Έχασα την αγαπημένη μου!” (my dear love)! Μαθαίνουμε επίσης, πως οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί κρυφά, ενώ σχεδίαζαν να παντρευτούν μέσα στον επόμενο χρόνο! Κι αυτό γιατί μια μέρα, ο Reg της εμφανίστηκε της με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, προτείνοντάς της να παντρευτούν…

Πηγή ανέφερε στην Daily mail: ”Ο Reg ρώτησε την Amy αν θέλει να τον παντρευτεί κι εκείνη του είπε ”ναι”. Τον αγαπούσε. Δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από το να είναι η σύζυγός του και να δημιουργήσει οικογένεια μαζί του. Ήθελε επειγόντως να απαλλαγεί από τους δαίμονές της.”

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί λίγες μόνο εβδομάδες πριν το τραγικό συμβάν. Κι αυτό θα είναι σίγουρα κάτι που θα κουβαλάει μέσα του ο Travis για καιρό… Άλλωστε μετά την ανακοίνωση του χαμού της, καθώς και στην κηδεία, βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έξω από το σπίτι της αγαπημένης του, στεκόταν δίπλα στους γονείς της και κοιτούσε τα μηνύματα, τις κάρτες και τα δώρα που είχαν αφήσει οι θαυμαστές της, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μιλώντας για πρώτη φορά για τον θάνατο της Winehouse είπε: ”Οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν σαν να βρισκόμουν στην κόλαση. Ζούμε μια μεγάλη απώλεια και χρειαζόμαστε ηρεμία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ακριβώς περνάω, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο, που θρηνεί μαζί μας για τον χαμό της Amy, ένα τόσο όμορφο και λαμπερό άνθρωπο. Ήταν η αγάπη μου. Έχασα την λατρεία μου, που αγαπούσα τόσο πολύ.”

Και η μητέρα όμως, της Amy είπε στον λόγο της στην κηδεία της κόρης της: ”H Amy γνώρισε την αγάπη δίπλα στον Reg! Την βοήθησε πολύ με τα προβλήματά της κι εκείνη σχεδίαζε μαζί του το κοινό τους μέλλον.

Read More

And More