OMG! Άνοιξε το πρώτο pop up store της Chanel στην Ελλάδα!

Warning! Warning! Αυτές οι προτάσεις που θα διαβάσεις στην σειρά (και οι εικόνες που θα δεις παρακάτω) είναι από τα πιο… WOW beauty projects που έχουν περάσει ποτέ μπροστά από τα μάτια σου. Και που αν δεν καταφέρεις να πας-δεις-ανακαλύψεις από κοντά, θα ζηλέψεις πολύ!

Λοιπόν, το πρώτο pop up store της Chanel άνοιξε στην Ελλάδα! Τι σημαίνει αυτό; Ένα κατάστημα γεμάτο καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ και θρυλικά αρώματα Chanel! Και όλα αυτά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Και να το beauty νέο που μας ενθουσίασε όλες εμάς εδώ στο TLIFE, όπως έφτασε σχεδόν μόλις στο email μου!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η CHANEL ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ POP UP STORE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από τις 15 Νοεμβρίου 2014
Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το pop-up store των 56m2, θα παρουσιάζει όλες τις αρωματικές δημιουργίες και τις συλλογές καλλυντικών της CHANEL, σε ένα μοντέρνο και χαρούμενο περιβάλλον.

Η Περιποίηση και το Μακιγιάζ
Εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς της CHANEL θα βρίσκονται στη διάθεση της κάθε γυναίκας βοηθώντας την να ανακαλύψει τις προσωπικές της ανάγκες στον τομέα της περιποίησης και των καλλυντικών, μέσα από μια πλούσια παλέτα προϊόντων, υφών και χρωμάτων, ξεκινώντας από τα πιο κλασσικά μέχρι τα πιο τολμηρά, ιδιαίτερα στο Nail Bar.
Το προϊόν Rouge Double Intensité που χαρίζει ελευθερία κινήσεων, υγρό κραγιόν από τη μια πλευρά και ενυδατικό διάφανο gloss από την άλλη, θα διατίθεται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις.
Με την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, η Χριστουγεννιάτικη συλλογή 2014 ‘Plumes Précieuses’ της Chanel προτείνει μια αποκλειστική δημιουργία, την πούδρα ‘Camélia de Plume’.
Από τον Φεβρουάριο του 2015 θα διατεθούν αποκλειστικά δημιουργίες μακιγιάζ limited edition.

Τα Αρώματα
Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε ή να αισθανθείτε ξανά τις οσφρητικές δημιουργίες της CHANEL, μια εκ των οποίων το μυθικό Νo5.

Ένας μοναδικός χώρος
Ένας πολύτιμος χώρος στον οποίο θα λάβετε προσωπικές συμβουλές και θα μάθετε πώς να απογειώνετε την ομορφιά σας: εμπειρίες που η CHANEL προσαρμόζει στους πελάτες της.
CHANEL POP-UP STORE

Ανοιχτό τη Δευτέρα και την Τετάρτη από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ
την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00πμ έως τις 21:00μμ
και το Σάββατο από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ

CHANEL
Τσιμισκή 22
ΤΚ 546 24, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30.2310.236.233

Read More

And More