Adele: Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται μετά τη γέννηση του γιου της

Μπορεί να έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι και να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο κάποιοι θέλησαν να την τρομάξουν λίγο αφότου έγινε μανούλα. Ο λόγος για την Adele που έγινε στόχος των trolls του διαδικτύου και δέχτηκε απειλητικά και προσβλητικά μηνύματα για το μωράκι της.
Παρόλο που τα μηνύματα των θαυμαστών της και οι ευχές για την έλευση του μωρού ήταν πολλά, ωστόσο υπήρξαν κάποια μηνύματα στο twitter που έκαναν την γλυκιά Adele να χάσει το χαμόγελο από τα χείλη της.
Ένα από τα σχόλια ανέφερε χαρακτηριστικά “Είναι το μωρό της Adele χοντρό και ανάπηρο; Απλώς σκοτώστε τό!”, ενώ σε άλλα tweets ανέφεραν πως η Adele θα έχει πολύ περισσότερο υλικό για να γράψει αν υποφέρει από επιλόχειο κατάθλιψη ή αν πεθάνει ο γιος της. Δεν έλειψαν και αυτοί, βέβαια, που ανέφεραν πως δεν κατάλαβαν πως ήταν έγκυος επειδή είναι υπέρβαρη.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Adele δεν είναι η πρώτη που δέχεται απειλητικά μηνύματα στο διαδίκτυο, καθώς και άλλοι διάσημοι έχουν πέσει θύματα των trolls και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αν θα αντιδράσει σε αυτά τα μηνύματα και θα κινηθεί νομικά.

Read More

And More