Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Μαζί στο Μέγαρο Μουσικής! Φωτογραφίες

Τον προεκλογικό αγώνα και τη μάχη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας άφησε πίσω ο Άδωνις Γεωργιάδης και λίγο πριν το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών (θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου), ο γνωστός πολιτικός βρέθηκε με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου στο Μέγαρο Μουσικής. Το ζευγάρι παρακολούθησε την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και τον πολυβραβευμένο μαέστρο Γιώργο Πέτρου σε μια μοναδική παράσταση με άρωμα… Βιέννης.
Λάτρης της κλασσικής μουσικής, η γνωστή μαέστρος δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο μουσικό event της Αθήνας και γι’ αυτό μαζί με τον σύζυγό της ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί. Ιδιαίτερα κομψή και κούκλα, η Ευγενία φωτογραφήθηκε μάλιστα και με τον σύζυγό της και τον Γιώργο Πέτρου, μετά το τέλος της παράστασης.

Να σε ενημερώσω, μάλιστα ότι η “Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής” την προηγούμενη χρονιά, μάγεψε κοινό και κριτικούς, με τις εξαιρετικά επιτυχημένες συναυλίες της σε μεγάλα διεθνή μουσικά κέντρα, ενώ οι πολυάριθμες ηχογραφήσεις της για δισκογραφικούς κολοσσούς όπως η Decca Classics απέσπασαν επανειλημμένα τις υψηλότερες διεθνείς διακρίσεις. Το 2016 φέρνει την Καμεράτα στην élite των ευρωπαϊκών ορχηστρικών συνόλων, μέσα από τις δισκογραφικές καταθέσεις της για τη Deutsche Grammophon αλλά και μέσα από τις εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ, στη Βιέννη, στην Καρλσρούη, στη Λωζάννη και σε άλλες πόλεις.

Read More

And More