Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Πιασμένοι χέρι χέρι σε βραδινή έξοδο!

Μπορεί χθες οι κάμερες του πολιτικού ρεπορτάζ να ήταν στραμμένες στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Tae Kwon Do του Φαλήρου, ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως επέλεξε να περάσει το βράδυ παρέα με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, σε μια ξεχωριστή και άκρως ρομαντική βραδινή έξοδο.

Το ζευγάρι βρέθηκε πιασμένο χέρι χέρι στην πρόβα generale του Γιώργου Χατζηνάσιου με τον Γιώργο Θεοφάνους στο «Baraonda» και απόλαυσε ένα ξεχωριστό μουσικό θέαμα. Οι δυο συνθέτες και εκπρόσωποι δύο διαφορετικών γενιών που ο καθένας έχει χαράξει την προσωπική καταξιωμένη πορεία του, διασταυρώνουν την πείρα και την καριέρα τους σε μία σπάνια συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Η χθεσινή βραδιά, πριν την πρεμιέρα τους, μάλιστα, ήταν αφιερωμένη σε όλους τους φίλους τους, που βρέθηκαν κοντά τους για να τους απολαύσουν… Ανάμεσά τους και η διάσημη μαέστρος με τον γνωστό πολιτικό. Η Ευγενία μάλιστα, που συνεργάζεται με τον Γιώργο Θεοφάνους στο νέο project του ΣΚΑΪ “Junior Music Stars” έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και κρατώντας τρυφερά το χέρι του Άδωνι καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος


Read More

And More