Adriana Lima: Βόλτες στο νησί των ανέμων με τον επιχειρηματία σύντροφό της! [pics]

Τις διακοπές της στο νησί των ανέμων μαζί με τον Τούρκο επιχειρηματία Emir Uyar, απολαμβάνει φέτος η Adriana Lima. Η διάσημη καλλονή λατρεύει το νησί των ανέμων και για μια ακόμη φορά έμεινε πιστή στο καλοκαιρινό ραντεβού της και βρέθηκε στην Ελλάδα για τις βουτιές της στα γαλανά νερά της Μυκόνου.

Εδώ και αρκετές μέρες μάλιστα το αγγελάκι της Victoria’s Secret έχει βάλει «φωτιά» στις παραλίες με το σέξι κορμί της, ενώ και οι βόλτες της στα σοκάκια της Μυκόνου έχουν αέρα… πασαρέλας.

Αυτήν τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την «τσάκωσε» σε ρομαντικό περίπατο με τον νέο της σύντροφό. Οι δυο τους πιασμένοι χέρι χέρι απόλαυσαν τη βόλτα τους, με την Adriana να συγκεντρώνει πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Η σέξι Adriana διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με τον 37χρονο Τούρκο επιχειρηματία Emir Uyar και οι δυο τους επέλεξαν να ζήσουν τον έρωτά τους στην Μύκονο. Να σου υπενθυμίσουμε πως η Adriana Lima χώρισε σχετικά πρόσφατα από τον Τούρκο συγγραφέα Metin Hara! Ο νέος της σύντροφος, Emir Uyar είναι Αντιπρόεδρος της Permak Holdings Permak και Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Ντομίνικα στην Τουρκία.

 

Read More

And More