Αεράκι ανανέωσης φυσά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ! Μάθε ποιές εκπομπές του κουτιού έρχονται στους δέκτες μας…

Αεράκι ανανέωσης φυσά στο Φάληρο! Αεράκι ανανέωσης το οποίο έρχεται να δώσει μία νέα πνοή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ κάθε Σαββατοκύριακο.

Με άλλα λόγια; Νέες τηλεοπτικές προτάσεις και ολοκαίνουργιες εκπομπές έρχονται λίαν συντόμως στο πρόγραμμα του καναλιού κάθε Σάββατο και Κυριακή, υποσχόμενες να μας κάνουν ακόμα πιο ευχάριστα και… πολύχρωμα τα Σαββατοκύριακά μας!

Ας πάρουμε ,λοιπόν, μια μικρή γεύση για το τι μας έχουν ετοιμάσει τα στελέχη του καναλιού, ελπίζοντας φυσικά να κερδίσουν την ψήφο της προτίμησής μας.

“DOT” από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα για όλους όσους θέλουν να τα ξέρουν όλα! Πρόκειται για το νέο ψυχαγωγικό τηλεοπτικό «περιοδικό» με παρουσιαστές την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ένα μαγκαζίνο που περιλαμβάνει συνεντεύξεις, μόδα και fashion police, μαγειρική, έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις και πολλές εκπλήξεις. Η παρέα που θα μας κρατάει συντροφιά Σάββατο και Κυριακή, την ίδια ώρα.

“ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ” από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα, για όσους δεν αντιστέκονται στους… γλυκούς πειρασμούς! Τη φετινή χρονιά ο Στέλιος Παρλιάρος κλείνει μια δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση και οι Γλυκές Αλχημείες επιστρέφουν στους δέκτες μας, με μια υπόσχεση: να μας ταξιδέψουν στους πιο γλυκούς και λαχταριστούς γευστικούς προορισμούς!

“HAPPY TRAVELLER” από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα βάλε ζώνη και φύγαμε! Με απίθανα ταξίδια σε όλο τον κόσμο συνεχίζει για τέταρτη σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!

Δυο απλοί ταξιδιώτες, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα – με τις κάμερες στο χέρι και με αποσκευή την καλή τους διάθεση – είναι έτοιμοι να μας ταξιδέψουν σε μέρη που θα μας μείνουν αξέχαστα! Από το φαράγγι της Σαμαριάς και τη Γαύδο μέχρι τη Λαπωνία και το χωριό του Άγιου Βασίλη στην Φινλανδία. Από την Αυστραλία και τα νησιά του Ειρηνικού μέχρι την Ιρλανδία και τα βάθη της Ασίας.

Read More

And More