Αεροπειρατεία: Απίστευτη ταλαιπωρία για Έλληνα σεφ που πήγαινε στη Λάρνακα!

Μια απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε διάσημος Έλληνας σεφ που ταξίδευε το πρωί με προορισμό τη Λάρνακα. Το γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο έφυγε από το αεροδρόμιο του Ελευθερίου Βενιζέλου με προορισμό τη Λάρνακα για επαγγελματικούς λόγους. Η αεροπειρατεία που έγινε, όμως, ανέτρεψε τα σχέδιά του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η αεροπειρατεία έγινε σε αεροπλάνο της Egypt Air που εκτελούσε δρομολόγιο Αλεξάνδρεια – Κάιρο. Έγινε αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα και το Airbus απομονώθηκε στο διάδρομο. Ωστόσο, υπήρξε άμεση κινητοποίηση και οι πτήσεις που είχαν προορισμό την Λάρνακα αναγκάστηκαν να αλλάξουν το δρομολόγιό τους.

Έτσι, συνέβη και στον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου που αντί για Λάρνακα, προσγειώθηκε τελικά στην Πάφο. “Για Λάρνακα πήγαινα στην Πάφο βρέθηκα λόγο αεροπειρατείας σε αεροπλάνο των Αιγυπτιακών αερογραμμών. Τώρα λεωφορείακι!!!”, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

Για Λάρνακα πήγαινα στην Πάφο βρέθηκα λόγο αεροπειρατίας σε αεροπλάνο των Αιγυπτιακών αερογραμμών. Τώρα λεωφορείακι!!!

Δημοσιεύτηκε από Alexandros Papandreou στις Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πώς ετοιμαζόταν να φύγει για Λάρνακα…

Νέο μενού για το αγαπημένο μου The Point έρχεται σε λίγες ημέρες. Σήμερα και αύριο δοκιμές μαζί με τον Thanos Tsitsilianos και Lucas Papaleontiou

Δημοσιεύτηκε από Alexandros Papandreou στις Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016Read More

And More