Αφέθηκε ελεύθερος ο Μ. Σεφερλής! Τι λέει στο ΤLIFE o δικηγόρος του

Ο Μάρκος Σεφερλής αφέθηκε λίγο μετά τις 12:00 ελεύθερος, ενώ ορίστηκε δικάσιμος. Ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Σαρρής, δήλωσε στο TLIFE, ότι οριστηκε δικάσιμος μόνο και μόνο για να προσκομιστεί το πρακτικό, ότι πέρασε η επιτροπή για να γνωμοδοτήσει για τη λειτουργία του θεάτρου.

Ο κ. Σαρρής ισχυρίστηκε ότι το θέατρο αποσφραγίστηκε για μπορέσει να μπει η επιτροπή που θα στείλει τη γνωμοδότηση στην Περιφέρεια για να δώσει την άδεια λειτουργίας στο θέατρο.

Αναρωτήθηκε όμως πως γίνεται να θεωρεί ο Δήμος Πειραιά, παράνομη τη λειτουργία του θεάτρου, αλλά ταυτόχρονα να εισπράτει τα ενοίκια από τον ηθοποιό.

Η σύλληψη του Μάρκου

O ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής συνελήφθη χθες το βράδυ, για παρανομίες που έγιναν στο θέατρο Δελφινάριο , το οποίο σφραγίστηκε από το Δήμο Πειραιά για αυθαιρεσίες

Ο Μάρκος πέρασε όλη τη νύχτα στο κρατητήριο και σήμερα το πρωι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά. Λίγο πριν μπει έκανε δηλώσεις στα κανάλια, χωρίς να χάσει το χιούμορ του, παρά τις χειροπέδες που είχε στα χέρια του.

“Ο κ.Φασούλας ήθελε να παραχωρήσει το χώρο του Δελφιναρίου για κολυμβητήριο στον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να το κάνει γιατί εγώ το έχω νοικιάσει μέχρι το 2013. Δίνω 141.500 ευρώ το χρόνο και αυτή τη στιγμή, ο Δήμος Πειραιά με στέλνει στον εισαγγελέα.Έχω δώσει συνολικά στο δήμο 950 χιλιάδες ευρώ .Τυχαίο; Δε νομίζω”….

Το Tlife επικοινώνησε με την σύζυγο του ηθοποιού, Έλενα Τζαβαλιά η οποία δήλωσε το εξής:

” Αυτή τη στιγμή ο Μάρκος βρίσκεται στην Εισαγγελία Πειραιά. Δεν θέλω να πω περισσότερα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More