Αφροδίτη Γραμμέλη: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Μην τρελαθούμε»

Στο επίκεντρο βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε η Αφροδίτη Γραμμέλη με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην ίδια και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Όλα άρχισαν μετά από ένα σχόλιο που έκανε η τηλεκριτικός στο προσωπικό της blog για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι παίκτες ριάλιτι από την ελληνική τηλεόραση με αφορμή την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου την τελευταία στιγμή.

Η λέξη “υποκουλτούρα” που χρησιμοποίησε η Αφροδίτη Γραμμέλη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που “επιτέθηκε” στην τηλεκριτικό με τις δηλώσεις της. (δες εδώ την αιχμηρή απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου)

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή “Open Weekend” προβλήθηκαν κάποιες νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη η οποία είπε πως δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα είπε και τόνισε πως δεν αισθάνεται καμία ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Πέρασα υπέροχα αυτή την εβδομάδα. Θυμήθηκα τον παλιό καλό εαυτό μου. Το έγραψα και δεν το παίρνω πίσω. Ό,τι έγραψα ισχύει. Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω. Σε ποιον να ζητήσω συγγνώμη; Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γιατί να ζητήσω συγγνώμη. Παιδιά μην τρελαθούμε. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να πάει στην εκπομπή από τη στιγμή που θα την τιμούσαν με τη διαφήμιση της δουλειάς της και να πει, “παιδιά κάνατε ένα λάθος” και να απαντήσουν οι άνθρωποι. Αυτό δείχνει και μια ανωτερότητα καμιά φορά.

Τη σκαλέτα της κάθε εκπομπής δεν την αποφασίζει ένας συνεργάτης. Την συναποφασίζουν άλλοι άνθρωποι. Εγώ κάνω και την αυτοκριτική μου, κάνω και κριτική γενικότερα. Αυτό δε σημαίνει ότι όταν διαφωνούμε με κάτι σηκωνόμαστε και φεύγουμε από τη δουλειά μας. Αλίμονο αν συμφωνούμε όλοι με όλα. Εσάς σας αρέσει να σας προσπερνάει ένας άνθρωπος επειδή πήγε σε ένα ριάλιτι ή παίζει σε ένα σήριαλ και δε γυρίζει να σου πει μια καλημέρα, ή κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα;

Εμένα δε μου αρέσει να με υποτιμούν και δε θέλω σε αυτή τη δουλειά να τρέχω πίσω από τον καθένα και να τον παρακαλάω να του κάνω την τιμή να κάνει μια δήλωση. Έχουμε ξεφύγει…» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε, «Όταν ήρθα το πρωί στην εκπομπή, έμαθα ότι είχε γίνει ένα βίντεο με την Ευρυδίκη. Είχα ξαναερωτηθεί και δεν ήθελα να δώσω έκταση. Όταν ξαναρωτήθηκα λοιπόν, είπα ότι θα απαντήσω… Έχουμε τόσα προβλήματα τώρα και ασχολούμαστε με το…Δε διαβάσανε το κείμενο, είναι σαφές. Μίλησα για όλα τα ριάλιτι, όχι μόνο για το Survivor».

 

Read More

And More