Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η κυρία Γραμμέλη δεν κάνει ντοκιμαντέρ για να μπορεί να διαχωρίσει τον εαυτό της από την υποκουλτούρα»

Τη δική της απάντηση στην Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το Πρωινό μας θέλησε να δώσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός στο προσωπικό της blog έγραψε ένα κείμενο, στο οποίο έκανε λόγο για υποκουλτούρα που διακατέχει την ελληνική τηλεόραση με αφορμή την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην εμφανιστεί  τελευταία στιγμή στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου ήταν καλεσμένη.

Μετά από το κείμενο αυτό, ακολούθησε ένας διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ των δυο γυναικών ενώ το πρωί της Τετάρτης 7/12, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ θέλησαν (αρχικά) να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά με την απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή.

«Κάποιοι όπως η κυρία Γραμμέλη, η κυρία τηλεκριτικός, βρήκε ένα πάτημα να βγάλει την εμπάθειά της. Χαρακτήρισε τους παίκτες ριάλιτι υποκουλτούρα αλλά, προφανώς ξεχνάει η ίδια ότι πέρυσι ήταν σχολιάστρια σε ένα ριάλιτι που δεν έχει ούτε αθλήματα όπως το Survivor, είναι ένα καθαρά ριάλιτι παιχνίδι, σκληρό ριάλιτι, το πιο σκληρό ίσως.

Επίσης ξεχνάει ότι τρώει ψωμί από τα ριάλιτι και τους παίκτες των ριάλιτι. Δε μετανιώνω για τίποτα από όσα είπα γιατί δεν είπα κάτι. Η κυρία Γραμμέλη βρήκε το πάτημα να δείξει την εμπάθειά της προς το πρόσωπό μου. Δε με απασχολεί το τι λέει η κάθε Γραμμέλη. Θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Αυτό που είπε ήταν πολύ υποτιμητικό.

Θεωρώ, επίσης, ότι οφείλει ένα συγγνώμη σε όλους αυτούς τους παίκτες ριάλιτι. Ο καθένας έχει τους λόγους του που συμμετέχει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν έχει δώσει κανείς το δικαίωμα σε καμία τηλεκριτικό να μας κουνάει το χέρι και να μας βάζει όλους σε ένα σακί, μας βάζει όλους σε μια κατηγορία. Ήταν πολύ υποτιμητική η λέξη υποκουλτούρα και γι΄ αυτό απάντησα.

Απορώ πως έκανε αυτή τη δήλωση μιας και το κανάλι που δουλεύει έχει στο πρόγραμμά του ριάλιτι. Υποτιμάει τους ανθρώπους που εργάζονται στα ριάλιτι, και τον ίδιο της τον εαυτό γιατί έχει κολλήσει ένσημα ως σχολιάστρια ριάλιτι. Θα πρέπει αυτή η γυναίκα να βάλει ειρήνη και αγάπη στην ψυχή της και να σταματήσει πια να ρίχνει το δηλητήριό της.

Ας προσέξει να μη δαγκώσει τη γλώσσα της γιατί θα φαρμακωθεί. Ας αγαπήσει τις γυναίκες. Ας αγαπήσει πρώτα τον ίδιο της τον εαυτό γιατί την διακατέχει ο μισογυνισμός.Η κυρία Γραμμέλη δεν κάνει ούτε ντοκιμαντέρ, ούτε μιλάει για πιάνο και γαλλικά, ούτε για όπερα όταν βγαίνει στην τηλεόραση για να μπορεί να διαχωρίσει τον εαυτό της από την υποκουλτούρα» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του “Πρωινού μας” και τον Γιάννη Μαυρίδη.

Read More

And More