Αφροδίτη Λατινοπούλου για Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»

Μετά τη Δανάη Μπάρκα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αυτή τη φορά στο στόχαστρο τον Γιώργο Καπουτζίδη και την πρόσφατη συνέντευξή του, στην οποία δήλωνε την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά.

Η άλλοτε πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τα λεγόμενα του σεναριογράφου, γράφοντας δημόσια στο facebook: «Και εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Το σχόλιο αυτό, μάλιστα, δεν δίστασε να το κοινοποιήσει και στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δες το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

Τι δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο περιοδικό HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα:

 

Σκέφτεσαι να παντρευτείς ή να κάνεις ένα παιδί;

Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα. Δεν μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική. Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος. Θέλω λοιπόν οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν. Κι αν θέλουν να παντρευτούν με το σύντροφο τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν. Αυτά που εγώ δεν είχα – και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για μένα, δεν το γνωρίζω – δεν θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι.

Θα αναλάμβανες να μεγαλώσεις ένα παιδί μόνος σου;

Όχι! Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, την οποία νιώθω ότι δεν έχω τη δύναμη να αναλάβω μόνος μου, θα ήθελα να την μοιραστώ. Θα ήθελα να είμαστε δύο άνθρωποι σε αυτό. Βέβαια, καταλαβαίνω και όποιον αποφασίζει να αναλάβει μόνος του το μεγάλωμα ενός παιδιού.

Read More

And More